Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Andra sidan


Shirin har just flyttat till ett parhus utanför stan med sin sambo Fredrik och hans son, Lucas. När Fredrik är bortrest på jobb börjar märkliga ljud komma från husets andra, obebodda, del, och Lucas har från ingenstans fått en ny bästa vän...


Originaltitel Andra sidan
Regissör Tord Danielsson, Oscar Mellander
Manus Tord Danielsson, Oscar Mellander
Genre Skräck, 2020-talet
Skådespelare Dilan Gwyn, Linus Wahlgren, Henrik Norlén, Niklas Jarneheim, Karin Holmberg, Janna Granström, Sovi Rydén (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 138568

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2021-01-13
För att vara en svensk skräckis så är denna film klart godkänd.
Rai
2020-12-12
Vad är det för bra med den här filmen? Lika förutsägbar som alla filmer i denna gren...
päronanton
2020-10-31
Helt klart sevärd! Hade en skön skräck stämning!
kanemura
2020-10-31
Väldigt förutsägbart om man sett mer än tre amerikanska skräckfilmer de senaste 20 åren. Mer eller mindre varje läskig scen går att hitta i Insidious, Conjuring och/eller Annabelle. Har man aldrig sett skräck innan kanske den kan vara lite småläskig. Filmen är ganska kort dock och det är ju såklart ovanligt med svensk skräck så det borde inte kännas som TOTALT bortslösad tid.
Taliah
2020-10-23
Vill verkligen ge den här en trea men tyvärr når den inte fram. Följer spökgenren till punkt och pricka utan att skapa något nytt, vilket ibland är gott nog. Men den brister i storyn och all skräck är yta utan djup. Om researchdelen fått lite större utrymme och gett en bakgrundshistoria som skapande ett samband mellan de båda familjerna, och om vi fått en mytologi bakom det övernaturliga på andra sidan som motiverade manifestationen, hade det här kunnat bli riktigt bra. Kul att se en bra svensk kvinnlig skådis i huvudrollen dock.