Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Anger Management


Dave Buznik är en blyg och tillbakadragen affärsman som efter en rad olyckliga omständigheter blir arresterad och dömd att gå i terapi för att hantera sin aggressivitet. Dessvärre ser inte terapin ut att bli särskilt framgångsrik då den som ska leda kursen verkar mer eller mindre galen.


Originaltitel Anger Management
Regissör Peter Segal
Manus David Dorfman
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Jack Nicholson, Luis Guzmán, Adam Sandler, Woody Harrelson, John C Reilly, John Turturro, Marisa Tomei, Lynne Thigpen, Heather Graham, Krista Allen, January Jones, Harry Dean Stanton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12965
Filmnummer 11420

Recensioner

Skapad 2019-11-19 av billybob
Anger Management bjuder på många oförberedda skratt till en början. Men, även om den är kul efter det, så känns det som att det saknas något. Den handlar om Dave Buznik (Adam Sandler). Han ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-18 av JoeZ
David (Adam Sandler) är en affärsman med dåligt självförtroende och har ett hemskt trauma bakom sig som har gjort att han har blivit så som han är. Han har nu ett förhållande med Linda (Maris...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2020-07-05
Skapligt skön % skruvad komedi när man behöver garva") då spec åt Jacks N "S sjuka upptåg#) Aldrig varit en diggare av Sandler dock" Han är en fett överskattad skådis. Filmen håller f-övrigt bra styr-fart så man blir enga.. i storyn som är fan skapligt wacko/ heehee")
Rai
2020-05-31
Fruktansvärd! En av Adam Sandlers sämsta, om han någonsin gjort något bra!
Stygga-Vargen
2016-11-12
Klockrent! En av Adam Sandlers bästa!
wasteoftime
2016-09-07
Det här är så episkt dåligt, att det är svårt att ens veta hur man ska reagera... Inte själva hantverket i sig, men manus, story, hela konceptet med filmen gör mig bara mållös. Vem tyckte att det här var en bra idé? Ja, jag vet svaret på frågan, men ärligt talat. Det här gör mig bara trött och ledsen. Jag orkar inte ens bli upprörd. Vilken jädra dynga. En av de sämre filmer jag sett, får den stolt vara. Jag minns att jag såg den något år efter att den kom ut och tyckte att den var lite smårolig då, men det kan jag verkligen inte se längre. Fy katten. 105 på SH-skalan.
PeterTheW
2016-08-30
Nja. Den har väl ett par småroliga scener men på det stora hela är det en typisk halvdan amerikansk komedi.

2016-08-21
Det verste er at dette sikkert kunne skje på riktig i USA. Sandler og nicholson er i vert fall morsomme som vanlig. +3.
larsen1976
2016-08-10
Smårolig men håller inte hela vägen. Stundom lite seg...
norenorama
2016-06-22
Helt sjukt, sett filmen nu för tredje gången, första två gångerna tyckte jag den var okay, men nu.. Fan skratta sönder i fan varje scen, verkar som att man måste vara på rätt humör eller något, var som att alla saker träffade rätt för mig. Så detta kan vara en film som man kan testa igen efter några år! Lycka till! =)
LTT86
2015-03-11
En fråga.. Vad var det största felet med filmen?? Jack Nicholson är i en Happy Madison!!! Jag gillar dej Jack, du är en bättre skådis än så här!! Gör aldrig om det här igen, okej.
Krille80
2014-10-26
Det var en kul idé att sammanföra Sandler och Nicholson men tyvärr blev inte resultatet vad man kunde ha hoppats på. Krista Allen är dock vacker. 2-
Visa äldre kommentarer »