Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Änglar och demoner


Robert Langdon, Harvardprofessor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende ? den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än han någonsin kunnat förutse.


Originaltitel Angels and Demons
Regissör Ron Howard
Manus Akiva Goldsman, David Koepp
Genre Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, David Pasquesi, Armin Mueller-Stahl, Pierfrancesco Favino, Cosimo Fusco, Nikolaj Lie Kaas, Thure Lindhardt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8906
Filmnummer 64621

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av AddeColciago
När de fyra främsta valkandidaterna till posten som påve kidnappas samtidigt som ett högst allvarligt bombhot tillkännages utbryter kaos hos Vatikanstatens säkerhetspolis. Den religiösa sekten ...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2021-10-02
Skapligt fartfylld uppföljare som har ett jäklans driv & intressant story-plot. Skulle inte alls förvåna om dessa sjuka sekter finns..33=666// Sen en trevlig skådis ansemble. Lixom herr Scars o Ewan i samma film,= en smått woow-faktor.2+
idaho1981
2021-02-25
Ännu mer överdriven än första och en väldigt svag tvåa för det blir mest förvirrande och lite löjligt.
nodon
2019-05-19
Bättre än väntat. Stark 3a!!
hsimpson
2019-04-06
Bättre än DV-koden. Underhållande och hyfsat spännande, även när man vet hur det slutar.
Rele
2018-06-20
En inte så bra Vatikanstaten film med Hanks. Tom Hanks är duktig skådespelare, men jag ger ändå en tvåa.
Rai
2018-02-09
Nej... filmen är gjord i hast så den är inge bra....
Mother
2017-12-06
Jag fattar inte - skulle det vara hemskt om vatikanen sprängdes?
mammene
2017-08-13
Religiösa symboler med döden i hälarna med Tom Hanks som symboltolkare, var inte så dumt så tom jag klarade av spänningen. Tom Hanks är aldrig fel och många bra skådespelare från flera nationaliteter var kul att se. En underhållande film med kanske lite för grymt våld om jag nu ska gnälla lite, men annars helt ok för en lördagskväll.
myslas
2017-02-14
Förväntningarna var inte direkt höga då jag hade listat ut boven innan jag kommit halvvägs i boken. Nu var det över 10 år sedan jag läste boken och jag hade glömt mycket av vad som hände men filmen är inte lika avslöjande (åtminstone inte inledningsvis) och blir då med automatik bättre. Filmen har högt tempo och är hyfsat underhållande, samtidigt går det inte att komma ifrån att hela handlingen är rätt dum.
Stygga-Vargen
2016-10-22
Da Vinci-koden är ju mycket bättre men den här är också bra. Stark 3:a.
Visa äldre kommentarer »