2.6

Animation Runner Kuromi

Anime. Mikiko "Kuromi-chan" Oguro har fått ett jobb på en liten Anime-studio. Det visar sig dock när hon kommer dit att chefen har fått magsår av stress och han skyfflar över allt ansvar på henne att sluföra prouktonen av avsnitt två av "Time Journeys". Det är nu upp till henne att få fart på de udda karaktärerna som befolkar studion och ro i land det hopplöst försenade projektet..

Originaltitel Animation Runner Kuromi
Alternativ titel Animation Runner Kuromi-chan
Regissör Akitaro Daichi
Manus Arlen Tarlofsky
Genre Animerad, Komedi, Kortfilm, Anime, 2000-tal
Skådespelare Kaori Asou (röst), Akemi Okamura (röst), Eiji Itô (röst), Kazuya Ichijô (röst), Sheiichiro Haryu (röst), Kouji Ishii (röst), Masahi Yabe (röst), Mayumi Misawa (röst), Mieko Ichikawa (röst), Reiko Yasuhara (röst), Rika Komatsu (röst)

amam
2011-09-14
Helt klart underhållande för de 40 minuter man spenderar.

2009-04-20
Rolig ^^ klart tidsfördriv. Jag såg den klockan 04:00 på anime natten på svt ^^
DannyBoy
2007-10-13
En film för animé-älskare, eftersom det handlar om att producera animé och har en utpräglad humor-animé-estetik i animeringen. Inte speciellt intressant för några andra än die hard-fansen.
Kurosawafan
2007-09-16
lite för rörig för min smak
FilmGuden
2007-09-14
Handlingen må vara en aning intressant för animéälskarna. Det är också det upplägget som räddar denna megafars från lägsta betyg.
challen
Den var söt och kul!
SLL
2007-09-11
Rolig och fint animerad. Dock tror jag att den hade tjänat på att vara ännu längre då det finns IMO brister både i handlingen och karaktärerna.
Tauriel
2007-09-11
Lite söt ibland, men alldeles för hysterisk och inte särskilt snygg.
Kosmoskorven
2007-09-10
Det här var inte ens bra. Fult tecknad, hysteriska karaktärer och tråkig handling! Visst drog man på smilbanden då och då, men nej. Det håller inte. Kasst, är ordet jag letar efter.
daniel77
2007-09-10
Har charm och det räcker långt.