2.6
2.6
Animation Runner Kuromi
Anime. Mikiko "Kuromi-chan" Oguro har fått ett jobb på en liten Anime-studio. Det visar sig dock när hon kommer dit att chefen har fått magsår av stress och han skyfflar över allt ansvar på henne att sluföra prouktonen av avsnitt två av "Time Journeys". Det är nu upp till henne att få fart på de udda karaktärerna som befolkar studion och ro i land det hopplöst försenade projektet..

Originaltitel | Animation Runner Kuromi |
Alternativ titel | Animation Runner Kuromi-chan |
Regissör | Akitaro Daichi |
Manus | Arlen Tarlofsky |
Genre | Animerad, Komedi, Kortfilm, Anime, 2000-tal |
Skådespelare | Kaori Asou (röst), Akemi Okamura (röst), Eiji Itô (röst), Kazuya Ichijô (röst), Sheiichiro Haryu (röst), Kouji Ishii (röst), Masahi Yabe (röst), Mayumi Misawa (röst), Mieko Ichikawa (röst), Reiko Yasuhara (röst), Rika Komatsu (röst) |
Helt klart underhållande för de 40 minuter man spenderar.
En film för animé-älskare, eftersom det handlar om att producera animé och har en utpräglad humor-animé-estetik i animeringen. Inte speciellt intressant för några andra än die hard-fansen.
lite för rörig för min smak
Handlingen må vara en aning intressant för animéälskarna. Det är också det upplägget som räddar denna megafars från lägsta betyg.
Den var söt och kul!
Rolig och fint animerad. Dock tror jag att den hade tjänat på att vara ännu längre då det finns IMO brister både i handlingen och karaktärerna.
Lite söt ibland, men alldeles för hysterisk och inte särskilt snygg.
Det här var inte ens bra. Fult tecknad, hysteriska karaktärer och tråkig handling! Visst drog man på smilbanden då och då, men nej. Det håller inte. Kasst, är ordet jag letar efter.
Har charm och det räcker långt.