Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Anna


En rysk modell tränas till att bli en av världens mest fruktade lönnmördare.


Originaltitel Anna
Regissör Luc Besson
Manus Luc Besson
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Sasha Luss, Luke Evans, Helen Mirren, Cillian Murphy, Lera Abova, Alexander Petrov, Nikita Pavlenko, Anna Krippa, Eric Godon, Ivan Franek, Aleksej Maslodudov, Jean-Baptiste Puech, Adrian Can, Alison Wheeler, Andrew Howard, Jan Oliver Schroeder
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 202
Filmnummer 134399

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


hsimpson
2021-09-30
Ibland blänker den till, men det finns alldeles för många tveksamheter för att helheten ska bli godkänd.
finkan
2021-06-27
Gillade denna film
ShenLong
2021-05-25
sluta anställa fotomodeller som skådespelare. det funkar inte. förutom det var filmen dum, med onödiga sexscener och tråkig trots att en hel del blev skjutna i huvudet vilket är ett favoritelement från min sida i actionfilmer. har helt klart fått nog av pedofil-luc
RichardEk
2021-04-25
'Anna' har sina stunder, och bjuder på mycket typisk 'Netflix-action' med blod och akrobatiska närkampstrider. Men handlingen är forcerad, och karaktärerna ges mest yta och inte mycket till djup. De känsliga porträtt av en enslig lönnmördare som Besson gav oss i 'Leon' och 'Nikita' ser vi inte prov på här.
Robkiller
2021-04-19
Halvintressant, men tar sig inte riktigt.
RustyFilm
2021-04-12
Hade inte mycket av förväntningar på detta men trodde ändå att Luc Besson skulle vara en viss kvalitetsgaranti, han har ju kunnat hantera actionbrudar tidigare. Men nej, det här var dåligt. Anna fick sin karriär som modell och massmörderska tack vare sin skönhet. Av samma anledning kan man väl anta att den för mig helt okända ryska modellen Sasha Luss fick huvudrollen som Anna. Men castingen av henne är det som ger filmen poäng, och trots det miserabla manuset är ett par av hennes scener kul.
Starkbröl
2021-04-04
Tidshoppandet stör eftersom det inte tillför något. Filmen hade antagligen varit bättre med en normal kronologi även om det hade inneburit att vissa överraskningar hade fått göras på annat sätt. Sasha Luss är ganska bra faktiskt men här sker inget nyskapande och den är ganska töntig och juvenil ibland på det sätt som Luc Besson-filmer ofta är. Och mass-slaktarscenerna är riktigt dumma, speciellt den sista. Men vilken kul roll för Mirren!
Ailuj
2021-04-04
Både regi och en del skådespelarinsatser känns B. Actionscenerna känns inte övertygande och inte bjuder heller manus på något överraskande. Blaj.
djonipony
2020-11-22
Svag 3. Ser hellre tex Salt med Jolie.
Zok
2020-09-29
Inte helt meningslös, men Besson har haft bättre dagar.
Visa äldre kommentarer »