2.2
2.2
Annabelle
Annabelle utspelar sig innan The Conjuring och handlar om dockan Annabelle. John Form har hittat den perfekta presenten till sin havande fru Mia, en vacker docka med vit klänning. Men Mias glädje över Annabelle blir inte långvarig.

Originaltitel | Annabelle |
Alternativ titel | The Annabelle Story |
Regissör | John R Leonetti |
Manus | Gary Dauberman |
Genre | Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfre Woodard, Kerry O'Malley, Brian Howe, Eric Ladin, Ivar Brogger, Geoff Wehner, Gabriel Bateman, Shiloh Nelson, Sasha Sheldon, Camden Singer, Robin Pearson Rose, Keira Daniels, Tree O'Toole |
Jag gillar retrokänslan som det lägre tempot ger. Dessutom ett fåtal riktigt bra scener. Som film inte så mycket att ha, men som skräckfilm helt okej med lite vilja. (7+/15)
Usel, trodde den skulle vara i klass med The Conjuring.
”Ååh! En sån här obehagligt ful docka har jag alltid letat efter”...
Tvär usel!! Nästan så man somnade av eländet. Känns som man förlorat en stund av sitt liv till detta satyg till s"k film.
Helt ok! Den var lite seg tycker jag på sina ställen. Sen vet jag inte om jag skulle kalla den för skräck film, mer thriller.
Har för mig den här filmen var rätt hypad när den kom. Förstår inte varför. Ett riktigt sömnpiller.
Det känns som att nästan alla nya skräckisar antingen är (onödiga) nyinspelningar eller uppföljare, (irriterande) karbonkopior eller (bedrövliga) hopkok av kända filmer. Det här är ett bedrövligt hopkok. Dessutom spretig som tusan. Det hjälper föga att fotot och detaljerna är skapliga i genren. Jag ogillar helheten och är fruktansvärt trött på att se samma typ av skräck i nästan alla nyare skräckfilmer.
hm? Nja kanske inte så bra,,,
Tråkig film som inte var skrämmande eller gav någonting