2.3
2.3
Annabelle Comes Home
För att hindra Annabelle från att förstöra mer, tar demonologerna Ed och Lorraine Warren hem den besatta dockan. Hon ska låsas in "i säkerhet" i deras låsta rum med artefakter, bakom heligt glas och med en prästs välsignelse. Men en ohelig skräcknatt väntar när Annabelle väcker till liv de onda andarna i rummet, som alla ger sig på samma mål - Warrens tioåriga dotter, Judy, och hennes vänner.
Originaltitel | Annabelle Comes Home |
Alternativ titel | Annabelle 3 |
Regissör | Gary Dauberman |
Manus | Gary Dauberman |
Genre | Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Michael Cimino, Samara Lee, Kenzie Caplan, Sade Katarina, Michael Patrick McGill, Steve Coulter |
Filmen "Annabelle Comes Home" är en amerikansk skräckfilm från 2019 och är regisserad av Gary Dauberman. Filmen sägs ska vara baserad på verkliga händelser om den onda dockan Annabelle.
Fast... Läs mer »
Den är faktiskt bättre än första Filmen men sämre än andra filmen. Så den får ändå en svag trea!
Barnfilm. Riktigt risig.
Fruktansvärd dålig och pinsam...
Gäsp! Skulle det här föreställa en skräckfilm?
Ganska okej! Lite läskigt men gillade den iaf!
Fy fan så dåligt, bland det sämsta skit jag sett, så fånigt att jag blev mörkrädd över hur dåligt detta var...1h och 30min som jag aldrig mer får tillbaka av mitt liv...fruktansvärt, har sett alla skräckfilmerna i samma universum så att säga, Conjuring 1 och 2, Annabelle 1 till 3 och The nun och detta var nog den sämsta av dom alla, The Nun var nästan lika kass faktiskt och sen att dom verkligen kör en enkel cash grab genom att locka med Wilson och Farmiga som Warren paret i minimal speltid, alltså ytterst små biroller gör ju inte saken bättre, istället får vi följa några irriterande snorungar som råkar släppa lös dom fånigaste spökerierna eller demonerna som någonsin visats på film...spöke 1, står och stirrar, spöke 2 släcker lampor, spöke 3 kastar mynt, spöke 4 ringer på dörrklocka och springer iväg, spöke 5 är slut på ideer så han blir en varulv (ja faktiskt en töntig varulv) osv osv...ja herregud, jag höll på att skratta ihjäl mig åtaliga gånger under filmens lopp och varför går ingen ut ur huset och åker iväg i bilen som står parkerad på uppfarten? önskar att jag hade kunnat göra en skratta så tårarna sprutar emoij här nu eller en som kanske slår sig för pannan, dom som tycker detta är bra kan endast vara småbarn som inte har fått igång hjärnkapaciteten ännu...se på egen risk, tappa tid på egen risk, jag har försökt att varna er åtminstone, betyget blir en mycket svag och begraven 1:a...
Jag tyckte tvåan ryckte upp sig medan den här går tillbaka i samma hjulspår med massa onödiga jumpscares som inte leder storyn framåt. Rolig scenografi fick man iallafall.
Bättre än den andra, svag 3a.
Den har verkligen en del jump scares, och i alla fall jag sitter på hel spänn i vissa lägen.
En bra rysare!
Av vad jag kan läsa så har folk kollat på tok för mycket på telefonen under filmen. Det här är bra, skådespelarna är bra och premissen är även den bra. Gillar hur dom knyter ihop med tidigare filmer i franchisen. Den är spännande och har en del riktigt bra jump scares. Kan varmt rekommendera