Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Another Day in Paradise


Bobbie och Rosie är ett förälskat tonårspar som kommer i kontakt med det äldre, kriminella paret Mel och Sid, som omedelbart tar dem under sina vingar.


Originaltitel Another Day in Paradise
Regissör Larry Clark (I)
Manus Stephen Chin, Christopher Landon (II)
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Melanie Griffith, James Woods, Vincent Kartheiser, Natasha Gregson Wagner, James Otis, Branden Williams, Brent Briscoe, Peter Sarsgaard, Paul Hipp, Kim Flowers, John Gatins, Ryan Donahue, Christopher Doyle, Dick Hancock, Pamela Gordon, Jay Leggett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 274
Filmnummer 8641

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


CinemaStrange
2015-07-25
jag förlorade intresset ganska snabbt för denna så nej.
Rune2000
2010-09-20
Märkligt nog var "Another Day In Paradise" min första Larry Clark-film. När man har en kombination av droger och småtjuvar så vet man att det hela inte kan sluta bra, men Clark gör karaktärerna intressanta och James Woods gör än en gång en fantastisk insats!
FilmGuden
2009-09-20
Skapligt sarkastisk titel, om två par som både glädjs och bråkar med varann. Den alltid så briljante och rolige James Woods, livar verkligen upp historien ytterligare.
Blink182
2009-03-01
Clarks vackraste film enligt mig. Inte alls lika kall och hård som de andra. Bra film är det i alla fall. Brad dialog och skådespelare.
stars
2007-03-20
Larry Clark kan konsten att chocka och gör det med bra och dåligt smak. Hans stil är problemfyllda människor och att få ungdomar att ställa upp med sex framför kameran. Det kan lätt bli osmakligt men här lyckas man med vad som misslyckades i "Ken Park", (även om det var menat att bli pornografiskt), och fokuserar på det väsentliga för att ge berättlsen en djupare grund som den likvärdiga filmen "Bully"!

2007-01-14
Det här är Larry Clarks andra film efter sin debut tre år tidigare med Kids. Man känner igen hans stil med mer naket än nödvändigt. Ändå är detta utan tvekan Clarks minst kontroversiella film. Bortsett från Clarks riktiga bottennapp Tennage Caveman är detta Clarks svagaste film, dock är den inte alls dålig.
kentekeroth
2006-08-14
Totalt underskattad film. I motsats tillö många här är det grymt bra skådespeleri, den e brutalt verklig, har bra musik och har verkligen grym känsla i sig. Spec slutscenen är fantastisk. Förtjänar med cred!
lagert
2006-08-05
Gripande,lätt att se.Men ingen speciel story,tragisk enligt klieché.
Bomkia
2006-06-05
Ganska skön knark-action-rulle med lysande Woods. Intressanta shootouts som känns verkliga (folk skjuter som krattor för det mesta - och man dör inte på ett skott) 3+
Suspiria
2005-12-12
såg den när den var ny och då tyckte jag att den var väldigt bra. men skulle gärna se om den. den får en fyra så länge.
Visa äldre kommentarer »