Another Life

Den levnadsglada och mycket romantiska Edith Thomson känner sig i början av 1900-talet som en fånge i äktenskapet med sin ungdomskärlek Percy, som dock inte bryr sig särskilt mycket om hennes extravaganta uppförande eller eldighet i sängen. I jakten på den stora, exotiska kärleken inleder Edith en affär med den hejdlöst förälskade Freddy. Han är beredd att göra vad som helst för att få ett slut på hennes trista äktenskap!

Originaltitel Another Life
Regissör Philip Goodhew
Manus Philip Goodhew
Genre Kriminalare, Drama, 2000-tal
Skådespelare Natasha Little, Nick Moran, Ioan Gruffudd, Imelda Staunton, Rachael Stirling, Tom Wilkinson

2016-10-15
Helt okej film men den är tyvärr inte så spännande som den kunde ha blivit. Svag 3:a.
Perdhra
2007-12-13
OK för att vara based on a true story. Väldigt tidsenlig då den utspelar sig på 20-talet och gjord 2001. Den är inte glättjig som många andra true story filmer, kvinnan det handlar om blir slagen både en och två gånger. Filmen i sig är inte det bästa på något sätt men slutet är värt vilket pris som hellst. Hur ofta får du se detta skådespel som dessa skådespel framför i det krisande filmslutet. Inte ofta skådisar ger så mycket ändå.
darling
2004-09-19
otroligt uppenbart förutsägbar film. det verkar inte ens som man försökt göra manus orginellt och spännande. risken finns ju alltid att ett drama inte blir dramatiskt utan bara långsamt och utdraget, och det stämmer bra in på denna film. finns ingen som helst mening med att se den.
GodofThunder
2004-09-13
menlös, blek, oengagerande, tråkig!
drend
2004-06-18