Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Another Public Enemy


En vildsint åklagare gör allt i sin makt, och lite till, för att stoppa en ohederlig fastighetsmagnat. Att de två är bekanta sedan barnsben är inget som ska få hindra honom.


Originaltitel Gonggongui Jeog 2
Regissör Kang Woo-Suk
Genre 2000-tal, Action, Drama
Skådespelare Sol Kyung-gu, Byun Hee-bong, Jeong Jun-ho, Kang Shin-il, Park Geun-hyeong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 37977

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2007-01-15
Uppföljaren till Public Enemy har faktiskt inte så mycket gemensamt med sin föregångare. Tempot är betydligt lägre och det är mer åt dramahållet än laddade actionsekvenser vilket gör att denna film till ännu större del påminner om den storslagna Hong Kong-trilogin Infernal Affairs. Another Public Enemy börjar dock med två stora gängbråk men därefter blir det sparsamt med actionscener. Det här är en film man bör ge full uppmärksamhet till för att inte bli borttappad. Jag förmodar att jag kommer uppskatta den ännu mer vid en andra titt.
@ngeldu$t
2006-08-01
Minst lika bra som den första filmen, om än kanske till och med bättre. en bra och spännande kriminalare i skönt tempo med trevliga karaktärsporträtt, duktiga skådespelare, bra handling samt båda action och humor på rätt plats i filmen.
jp
2006-01-10
Inte lika bra som ettan men bra nog för att hålla mig vaken i 2 h 30 min kl 1 på natten. Sol är som vanligt mycket bra. Det är absolut ingen action film så ni vet.