Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

En runda till


En norsk filosof hävdar att människan är född med en blodalkoholnivå som är en halv promille för låg. Inspirerad av den här teorin kastar sig Martin och tre av hans vänner, som är gymnasielärare, in i ett experiment. De ser sina liv som en räcka av trivialiteter så det här projektet kan vara precis vad de behöver.


Originaltitel Druk
Alternativ titel Another Round
Regissör Thomas Vinterberg
Manus Thomas Vinterberg, Tobias Lindholm
Genre Drama, Komedi, 2020-talet
Skådespelare Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Maria Bonnevie, Helene Reingaard Neumann, Susse Wold, Magnus Sjørup, Silas Cornelius Van, Albert Rudbeck Lindhardt, Martin Greis-Rosenthal, Frederik Winther Rasmussen, Aksel Vedsegaard, Aya Grann, Gustav Sigurth Jeppesen, Freja Bella Lindahl, Mercedes Claro Schelin, Cassius Aasav Browning, Maria Ovi, Clara Phillipson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 659
Filmnummer 138126

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RichardEk
2023-04-09
En film med intressant anslag och det börjar underhållande. Sedan blir det för uppskruvat för snabbt (ja, jag förstår att det måste hända något dramatiskt) och samtidigt mindre intressant. Jag har inga som helst idéer vad som skulle hända istället, men det blir för snabbt drama utan djup som dessutom saknar en nödvändig verklighetsförankring i andra halvan av filmen.
karlmats
2023-03-02
En härlig upplevelse som återigen visar att danskar är bra på att skita i konventioner och vad folk tycker. De här fyra gubbarna ser verkligen ut att ha kul tillsammans och det får de också ha utan några större pekpinnar. Mikkelsen är så klart fantastisk i en sån här roll men han dryckeskamrater gör alla ett stabilt intryck i sin vinglighet. Jag hade kanske lite för höga förväntningar på den här efter alla lovord men jag är underhållen hela vägen och har inga som helst problem att sätta en 3a även om jag hade smyghoppats på nånting mer. Slutscenen är som många redan sagt också underbar.
Roswall
2022-12-15
Svag fyra, när den är bra är den riktig bra, men den är på sina håll närmast löjlig och frånvaro av riskanalys gör att det hela känns för osannolikt.
CBrigante
2022-12-11
Bra gjord och fina skådespelarinsatser, men vad var egentligen sensmoralen? Tappar något på slutet och faller in i klassiska filmfällor. Men helt klart sevärd.
Olof_Gronlund
2022-11-19
Otroligt fin prestation av Mikkelsen framförallt. Fin stämning genom hela filmen, kanske lite väl kort bara, men känns lite nyskapande med, inget man sett förut.
F-M-J
2022-11-19
Gedigen film som föll på att den tillät sig själv vila på stödben och bekväma manusluckor istället för att svida och plåga som ett långdraget alkoholmissbruk gör.
Rai
2022-08-25
Som sagt var stör mig alltid på Mads Mikkelsen, som jag tycker allt är ytters obehaglig. Tyvärr gör det att jag har svårt för filmer som han är med i, men denna vara helt okej, så en stark 2:a...
ZoIX
2021-12-12
En väldigt bra film med starka skådespelarinsatser. Den lämnar en bitter eftersmak, vilken sköljs bort med vatten. Inte alkohol mina vänner.
KyLLo
2021-11-30
Gillade verkligen Jakten, men den här är mycket medioker. Ingen riktig handling eller utveckling. Alkoholproblem och kärleksproblem. Småtråkig, deppig och förutsägbar.
hsimpson
2021-11-08
Ruskigt stark film (igen!) från Vinterberg. Välspelad, välskriven och berörande. Femman är ytterst nära, och kanske plitas dit efter lite närmare eftertanke eller omtitt.
Visa äldre kommentarer »