Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Ant-Man and the Wasp


I efterdyningarna av "Captain America: Civil War", brottas Scott Lang med konsekvenserna av sitt val både som superhjälte och far. Medan han kämpar för hitta balansen mellan sitt privatliv och hans ansvar som Ant-Man, konfronteras han av Hope van Dyne och Dr. Hank Pym med ett nytt viktigt uppdrag. Scott måste än en gång sätta på sig dräkten och lära sig slåss tillsammans med The Wasp då teamet jobbar ihop för att avslöja hemligheter från deras förflutna.


Originaltitel Ant-Man and the Wasp
Alternativ titel Ant-Man 2
Regissör Peyton Reed
Manus Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Chris McKenna, Paul Rudd, Erik Sommers
Genre Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, T I, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Douglas, Divian Ladwa, Goran Kostic, Rob Archer, Sean Kleier, Benjamin Byron Davis, Michael Cerveris, Riann Steele, Tim Heidecker, Dax Griffin, Hayley Lovitt, Langston Fishburne, RaeLynn Bratten, Madeleine McGraw
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 933
Filmnummer 128292

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Afflicter
2021-08-24
Roligaste Marvel-filmen sedan Thor Ragnarök. Paul Rudd är verkligen bra i den här rollen.
Gordyal
2019-12-30
En salig röra av mycket god underhållning och svåruthärdligt trams. Dessutom är filmen väldigt tjatig, och inkonsekvent angående vad som funkar och vad som inte funkar.(6+/15)
Hanness
2019-12-27
En aning sämre än den första, men helt OK.
Körsbär
2019-04-22
Jag började se denna i tron om att jag började kolla på första Antman filmen (nej jag följer inte alla Marvel filmer) tyckte dom refererade väldigt mycket till en händelse o förstod då att jag såg på en uppföljare. Då detta var mitt "första möte" med "Antman" o även "the Wasp" så skulle jag säga att det var något nytt, inte i att dom vägrar dö eller ens vara i närheten av vara hotade (för det känns verkligen som att dom aldrig blir det). Men det var kreativt och såklart även löjligt på många sätt. Men har man Paul Rudd så får man det att fungera, scenerna då han blir större är nog bland dom roligaste :) Detta blir en trea.
Halofreak92swe
2019-04-14
Underhållande men jämfört med de flesta andra MARVEL-filmerna så är denna i sämsta laget.
Bumbi78
2019-04-14
Gillade första Ant-Man och även om den här är sämre finns det fortfarande mycket charm och humor. Rätt lättsamt överlag, men man ska tydligen ha sista Captain America i gott minne då det relateras en del till den - vilket jag knappast hade. Många roliga effekter.
ilgoga
2019-03-22
En av de sämre Marvel-rullarna men halvt smårolig här och där men till största delen rätt meningslös...
Krille80
2019-03-16
Jag beundrar hur Marvel samtidigt lyckas med att låta Ant-Man-filmerna ha sina egna lättsammare och komiska ton men ändå vara en så stark del av Marveluniversumet. Jag måste säga att även om jag blir underhållen till bredden så gillar jag den första filmen bättre än denna både sett till historia och karaktärer. Lite större djup hade varit välkommet men slutet tar oss fint in i väntan på året höjdpunkt "Avengers: Endgame". Nu ska jag bara hinna se "Captain Marvel" så är jag redo.
fridenpaden
2019-03-03
Larvig och överdriven (såsom många Marvelfilmer är) men ofta väldigt rolig och kul att titta på (som däremot få Marvelfilmer är).
dafreakish
2019-02-16
Rudd är lika rolig denna gång i en film som inte tar sig själv på särskilt stort allvar, på gott och ont. Det är underhållande, fartfyllt och förbaskat snyggt. Men djupet saknas så klart. Stark trea.
Visa äldre kommentarer »