Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Antibodies


För några år sedan skakades en liten by av ett brutalt mord på en ung flicka. Byns poliskonstapel, Michael Martens, är fortfarande besatt av mordet och av att finna den som verkligen gjorde det. När Tysklands värste massmördare, Gabriel Engel, grips och erkänner morden på 16 pojkar, utförda på liknande vis, drar alla i byn en lättnadens suck, men Michael tvivlar. För att få reda på om Engel är gärningsmannen, eller om han fortfarande kan finnas i byn, åker Michael till Berlin för att prata med seriemördaren.


Originaltitel Antikörper
Alternativ titel Antimatter
Regissör Christian Alvart
Manus Christian Alvart
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Wotan Wilke Möhring, Andre Hennicke, Heinz Hoenig, Christian von Aster, Norman Reedus, Waltraud Witte, Konstantin Graudus, Ulrike Krumbiegel, Hauke Diekamp
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 81
Filmnummer 36822

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2013-06-02
Lite spretigt manus. Ganska bra thriller. 5 av 10.
JimCarrey
2013-01-20
Karaktärerna är inte så väl beskrivna. Skådespelet är slarvigt regisserat/klippt, ta t.ex. scenen där någon får kaffe hällt i knäet för att i sin nästa replik inte alls se plågad ut. Wotan Wilke Möhring som vanligtvis är en duktig skådis tycker jag haltar i den här filmen. Mycket stämningsfull i foto och miljöer men det är lite för mycket man måste "köpa" för att detta ska vara nån av de bättre thrillersarna jag sett. Men bra helt klart och i klass med se7en för att ta ett känt exempel som innehåller samma styrkor och svagheter
soylent
2012-10-27
Bra film, inget mer. Slutet drog ner det hela, mycket möjligt att det är en subjektiv inställning till tysk film som får mig att ge en 3a. Värd att se om man vill se spännande underhållning. Inledningen var bra den.
Goham
2011-09-15
Mkt som är bra och annorlunda, en stark 3a och inget för den med svag mage. En så ärlig sexscen ser man sällan heller, cudos!
PeterTheW
2010-11-14
Rätt annorlunda, spännande och jäkligt obehaglig.
Luziradus
2010-10-29
Bra film, kändes som filmens slut hade skrivits om för att passa den breda publiken så storyn haltade i slutet och detta drog ner filmen till en svag 4.
Nemralis
2010-07-26
Blev lite ställd när filmen lade större vikt vid poliskonstapelns psyke än mördarens, men det gav helt klart en originell ton. Berättelsen framställs på ett realistiskt sätt men är inte alltid trovärdig. Fanns i vilket fall mycket stoff att diskutera efter rullen, vilket ju inte kan sägas om många svenska rullar i samma genre.
NHL
2008-01-05
Helt ok, skön inledning de första minuterna. Bra skådespel och ett bra manus, även om filmen hämtat en del från andra. Bra musik. På det stora hela en bra film.
Czechflash
2008-01-05
Mmm, trevlig film. En bra thriller som har fint skådespeleri, bra foto, musik och en relativt mörk story som fungerar bra. Velat se ett lite annorlunda slut, men trots allt en bra film. Gillar man "När lammen tystnar" och "Se7en" ska man se denna.
effay
2007-03-01
Helt ok film, med en del schnügga scener.
Visa äldre kommentarer »