Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Apartment Zero


Brittisk indie-thriller som utspelar sig i Buenos Aires. Ett något emotionellt stört film-freak skaffar sig en inneboende, som även han verkar vara rätt udda. En konstig vänskap börjar gro dem emellan - åtminstone ett tag...


Originaltitel Apartment Zero
Regissör Martin Donovan (I)
Manus David Koepp, Martin Donovan (I)
Genre Thriller, 80-tal
Skådespelare Colin Firth, Hart Bochner, Liz Smith, Dora Bryan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 36
Filmnummer 10335

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Czechflash
2012-01-11
Mycket speciell film, men inte på ett direkt negativt sätt. Colin Firth och Hart Bochner ger två fina prestationer och man vet inte riktigt vart det ska leda. Lite som en blandning mellan Polanski, Hitchcock och Lynch. Även kul med look-a-likes så som Isabella Rossellini och en sliten Prins Karl Philip ;)
Kayuzuzu
2008-09-29
Hahha, det är typ omöjligt att sätta betyg på den här psykologiska thrillern för man vet inte riktigt vad den vill åstadkomma. Efter bara några minuter är man livrädd men man vet inte riktigt för vad - är det spänningen eller är det för att alla spelar läskigt dåligt? Är det karaktärernas fel eller är det skådespelarnas? Efter ett tag skrattar man så man håller på att dö för att allt är så konstigt och roligt i allt det hemska. Homoerotiken är underbar men i slutet av filmen känns allt homofobiskt. Svart komedi som känns lite "Twin peaks" och "American Psycho" fast sämre.
haut
2005-04-10
Colin är lysande i märklig film.
Gordyal
2003-02-04
En mycket ojämn och seeeeeg indie-thriller, som med glesa mellanrum glimmar till ordentligt.