Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Apostle


En man hamnar i livsfara när han försöker rädda sin kidnappade syster från en obehaglig sekt på en avlägsen ö.


Originaltitel Apostle
Regissör Gareth Evans
Manus Gareth Evans
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Dan Stevens, Lucy Boynton, Mark Lewis Jones, Bill Milner, Kristine Froseth, Paul Higgins, Michael Sheen, Elen Rhys, Richard Elfyn, Ross O'Hennessy, Catrin Aaron, Sharon Morgan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 268
Filmnummer 129641

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-07-04
Finns en hel del här jag uppskattar och gillar men den lyckas aldrig riktigt skapa nerv och intresse på ett sätt som engagerar. Snyggt gjord och känns egen på många sätt så jag skulle nog kalla den sevärd ändå. Men den tappar liksom fokus för mig i dess uppbyggnad och karaktärernas motivation och känslor. Många oväntade drag både hjälper och stjälper. Stark tvåa.
Djason
2021-05-14
På tok för lång och onödigt rå men visst har filmen några spännande scener men själva handlingen är en aning förvirrande. Ok filmad med en del vackra vyer.
mammene
2020-11-29
Hade det funnits minuspoäng så hade denna film lätt kvalat in. En massorgie i äckel, blod och våld, helt sjukt i mina ögon. Om det nu fanns en handling så försvann den i allt vältrande i blod och till slut brydde jag mig inte om något eller någon, ville bara att det skulle ta slut. Såg att någon skrev att om man gillade det här så borde man ringa 1177, jag menar att efter att sett detta så har man nog större behov av det.
ZoIX
2020-10-11
Jodå, Evans fortsätter att leverera bra kvalitet. En regissör väl värd att följa. Det här får olika betyg beroende på om man sett liknande förut eller ej. Hur som helst en riktigt sevärd skräckis.
Gordyal
2019-12-14
Rätt så B:ig, men långt ifrån kvalitetslös. Våldet är brutalt men storyn aningen förvirrande. Bra stämning och schysta miljöer. Allt som allt en okej film som luktar en hel del Wicker Man. (7+/15)
Hanness
2019-07-25
Helt OK
Jakean
2019-01-26
Fruktansvärt dålig film! Seg och inte alls spännande. Gillar man denna har man en skruv lös o bör ringa 1177.
Afflicter
2019-01-12
Lånar definitivt några sidor ur Lovecrafts The Shadow Over Innsmouth och skräckklassikern The Wicker Man, men Evans har lite annat i rockärmen också. Det blir lite stökigt och alla trådar löper inte hela vägen, men stämningen och det visuella gör filmen en större tjänst.
Halofreak92swe
2018-12-25
Brutal och äcklig skräckis med en bra krypande stämning.
Tatty
2018-10-28
Inte så dålig men ganska konstig film. Konstig kultur och ganska brutal tycker jag!
Visa äldre kommentarer »