1.4
1.4
Are You Scared
Sex kidnappade tonåringar vaknar upp i en övergiven fabrik och inser att de blivit utvalda att vara deltagare i dokusåpan 'Are you scared?'.

Originaltitel | Are You Scared |
Regissör | Andy Hurst |
Manus | Andy Hurst |
Genre | 2000-tal, Skräck |
Skådespelare | Carlee Avers, Brad Ashten, Soren Bowie, Alethea Kutscher, Amy Lyndon, Kariem Markbury |
Spännande men ganska dålig film ändå.
Tycker den va hygglig ja..
FuuucK vilken kass saw rippoff!! man vill att regisören och alla skådisar borde vart med i en riktig snuff film istället" då hadde man blivit nöjd iaf"
Ja såg den här rullen för 4-5 år sedan och de är fortfarande i särklass den sämsta filmen jag någonsin har sett
Andy Hurst förtjänar allt som karaktärerna utsattes för. Kan säga att det här är den absoluta sämsta filmen jag någonsin sett.
Herregud säger jag bara, jag älskar verkligen Saw-filmerna men här har man snott precis allting och gjort det sämre. Det finns ingen som helst poäng med fällorna och handlingen samt skådespelarna är usla!
Om du tar grund idén med Saw, anlitar ett gäng riktigt dåliga skådisar och utför det hela ofantligt dåligt vad får du då? Jo du får Are You Scared...
"Get out of there!" Egentligen skitdålig ripoff, men ganska underhållande. Borrarna var djävligt elaka.
Helvetet så dålig.
En stark 2a, men för mycket replikor på saw filmerna