Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Arizona Dream


Ung man förälskar sig först i en äldre kvinna som vill kunna flyga och sedan i hennes dotter som spelar dragspel på ett gods på den amerikanska landsbygden.


Originaltitel Arizona Dream
Regissör Emir Kusturica
Manus David Atkins
Genre Drama, Komedi, Romantik, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Johnny Depp, Jerry Lewis, Faye Dunaway, Lili Taylor, Vincent Gallo, Paulina Porizkova, Michael J Pollard, Vincent Tocktoo, Candyce Mason, Alexia Rane, Polly Noonan, Ann Schulman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1883
Filmnummer 3249

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Xtro
2018-11-06
Lite underhållande är den väl men mest är den irriterande och fjärmande i sin svulstighet. Många frustar åt Lili Taylor i kommentarerna. Inte min typ tyvärr. Inte Faye Dunaway heller. Inte för att det skulle höja betyget.
papabobadiof
2016-01-27
Härlig Kusturica-film på amerikanska! Första halvan av filmen är helt underbar, men sen tappar den lite i tempo... Hade nog tjänat på att kortas ner en 20-30 minuter skulle jag säga. Älskar samspelet mellan Depp, Dunaway, Gallo och Taylor! Höjer till en fyra (om än en svag fyra) efter omtitt.
dahlle
2016-01-17
Har man tagit svamp så kanske denna film är bra
BoheMia
2015-02-28
Wow! Vilken film. Hur har den kunnat undgå mig till 2015? Älskar den ständiga symboliken och referenser till alltings förgänglighet och på samma gång sammanknutenhet. Mkt bra film!!!!
ergopliroforia
2015-01-07
Tramsiga drömscener som för ett ögonblick fick mig att fundera över om det egentligen är lika fjantigt i Kusturicas övriga filmer, bara att vi i vår okunskap om jugoslavisk kultur misstar det för djup och kvalitet? Jag kom fram till att det antagligen är tvärtom; Kusturica kan inte skildra en kultur som han inte äger på exakt samma sätt som den som han har del av.
Salvation_Mind
2014-06-23
Vilken härlig film. I mina ögon en feel good film, log brett flera gånger. Härliga karaktär och superbra agerande till en lustig men härlig story. Kan inte bestämma mig mellan en 4a och 5a så det kan ändras..
Dele
2014-04-21
Kusturica har ett fritt och inspirerat sinne, och här finns både underhållande karaktärer och moment (Hithcockscenen på talangtävlingen är lysande), men så mycket mer än så blir det inte. Innehållet är ganska abstrakt och relativt ointressant, och även om upplevelsen räcker en bit så bär det inte längre än till en betygstrea.
Howler19
2014-03-20
Stundtals vacker. Mestadels påfrestande trams.
allexx
2013-01-17
I\\'ll live forever and then I\\'ll wake up as a turtle. Gillar denna film
robbirt
2012-10-15
Kände mig totalt ointresserad den första kvarten av filmen, men blev sedan för illa berörd för att kunna slita mig. Många av skådespelarinsatserna är intressanta, vilket kan bero på att skådespelarna fick vara med och forma filmens handling medan den spelades in! Handlingen är (kanske därför) väldigt abstrakt, "kollationerad", och bjuder in till tolkning och analys. Tyvärr tyckte jag att konceptet var för löst för att jag ska få ut något av det.
Visa äldre kommentarer »