Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

War Dogs


Under Irakkriget upptäcker två vänner i tjugoårsåldern, som bor i Miami, regeringens initiativ som tillåter småskaliga företag att buda på militära kontrakt. De börjar smått men får snart in mer och mer pengar som de kan leva lyxliv på. Men vännerna tar sig vatten över huvudet då de skriver på en deal värd 300 miljoner dollar för att distribuera vapen till afghanska militären. Dealen sätter dem i trubbel med väldigt skumma människor, inte minst skapar de sig ovänner inom den amerikanska regeringen.


Originaltitel War Dogs
Regissör Todd Phillips
Manus Todd Phillips, Stephen Chin, Jason Smilovic
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, Krig, 2010-tal
Skådespelare Miles Teller, Jonah Hill, Ana de Armas, Bradley Cooper, Kevin Pollak, JB Blanc, Shaun Toub, Patrick St Esprit, Gabriel Spahiu, Andrei Finti, Julian Sergi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 980
Filmnummer 119159

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2023-06-01
Fantastisk film, Todd Phillips gör det igen, från underhållande komedier som hans Hangover filmer till mer seriöst och verklighetsbaserat med War Dogs och innan han gick helt och fullt ut med mörkt drama med sin The Joker som kom några år senare. Han är en skicklig regissör helt klart, suverän på att blanda komiskt med mörk verklighet och får alltid till det som väldigt underhållande, detta är enligt mig hans bästa film han har gjort och han har även varit med och skrivit manuset, så allt är i stort sett perfekt i denna film, den har lite av allt, spänning, bra manus, mycket bra skådespeleri, suverän musik och både roliga och dramatiska händelser, det är en perfekt balansgång mellan dramatiskt mörker och ljusare komik, svårt att förklara men man kan säga att han lyckas berätta en väldigt mörk händelse och histora på ett lättare och lite mer komiskt sätt och storyn handlar om två unga oerfarna vapenhandlare som lyckas slå på stort och bli miljonärer på vapen och ammunition på det mest bisarra tänkbara sätt och det är fruktansvärt underhållande och välgjort, både Miles Teller och Jonah Hill är makalöst bra i sina roller och dom har en perfekt kemi framför kameran, sen ser vi Ana de Armas, Kevin Pollak och Bradley Cooper i mindre roller och även dom är suveräna, Bradley Coooper var tydligen med och producerade denna film dessutom, suverän och underhållande film som jag rekommenderar starkt, speciellt om man gillar verklighetsbaserade filmer eller ett fan av t.ex Jonah Hill som gör sin bästa rollprestation någonsin här, hade gärna sett att filmen var en timme längre, jag var så inne i historien och så underhållande var det, betyget blir en svagare 5:a för det är inte absolut högsta klass men nära inpå, ett smärre mästerverk inom film, rekommenderas starkt!
Golazo
2022-03-22
Riktigt bra!
antoneliasson
2022-02-18
Lord of War berättar samma historia bättre.
Körsbär
2021-09-04
Helt ok underhållning
amam
2021-05-10
Svag trea, sett det förut trots att det är baserat på en sann historia.
vonadel
2018-07-03
Ja, denna var väl lite småtrevlig. Skådespelet håller måttet, och kul att det bygger på en true story också. Jonah är som bäst med den fysiken. 6/10
Gordyal
2018-05-06
Trist film. Den helt vanliga "två vanliga småbusar börjar tjäna stora pengar-rutinen". Inget nytt under solen, och framförallt inte bättre. (5/15)
HansMoleman
2018-03-17
Jonah Hill är alltid underhållande.
TURGUT
2017-12-18
Gillade denna, skön stämning, en film med en stil i min smak. Jonah Hill levererar som vanligt.
Bomkia
2017-12-04
Sådana här rags-to-riches-historier fungerar oftast och Jonah Hill är riktigt bra som douche. Stora problemet här är att manuset aldrig riktigt kommer igång, det blir bara mest några separata historier. 3a.
Visa äldre kommentarer »