Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Arne Dahl: Efterskalv


Explosionen är kraftfull och förödelsen enorm när ett t-banetåg exploderar i Stockholms tunnelsystem en natt i november. Landet är i chock men när några som kallar sig "Siffins heliga ryttare" tar på sig skulden i ett anonymt samtal som A-gruppen lyckas spåra, så tror man sig vara nära ett gripande. Vad polisen inte vet är att det här bara är början på en jakt kantad av politisk extremism, hat och död.


Originaltitel Arne Dahl: Efterskalv
Regissör Pontus Klänge
Manus Peter Emanuel Falck
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Malin Arvidsson, Natalie Minnevik, Shanti Roney, Alexander Salzberger, Magnus Samuelsson, Vera Vitali, Niklas Åkerfelt, Pascal Andersson, Claes Hartelius, Kenneth Milldoff, Vanna Rosenberg, Caisa Ankarsparre, Jenny Ulving, Josefin Asplund, Philip Zandén, Ulf Stenberg, Erik Madsen, Astrid Assefa, Jonas Bane, Ellen Bergström, Yngve Dahlberg, Eva Dahlman, Björn Elgerd, Frida Gustavsson, Kalled Mustonen, Sofia Pekkari, Lars Göran Persson, Kardo Razzazi, Michaela Thorsén, Madeleine Barwén Trollvik, Anna Wallander
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 159
Filmnummer 116226

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2018-08-06
En av de bättre i serien. Att historierna alltid bygger väldigt mycket på tillfälligheter har man blivit van med i de här filmerna, men den här gången lyckas man iaf knyta ihop dem på ett smidigare sätt än vanligt, och mysteriet höll mig engagerad hela vägen. En del taffliga scener blir det fortfarande, men det är ändå mindre trams än vad det brukar vara. Svag trea
FabianBom
2017-10-16
böckerna e fantastiska
mammene
2016-12-14
Bra med många turer som till slut pusslades ihop, man spelade lite på fördomar vilket jag gillar här. Det känns som om det privata har minskats ner lite, lite synd och så har jag en fundering kring hur snabbt man kan förflytta sig?
Portugallien
2015-11-25
2+

2015-04-17
Ännu en blek produktion i andra vågen av Arne Dahl-filmer. 3/10
hoolabandoola
2015-04-07
Stark trea!
Bozze80
2015-04-05
Tycker även att denna är spännande och att storyn håller, fast det är ju inget mästerverk så klart, men bra underhållning!