Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Arthur och julklappsrushen


"Arthur och julklappsrushen" avslöjar det otroliga svaret på alla barns fråga: hur hinner Jultomten med att leverera så många paket under en natt? I centrum står en komiskt dysfunktionell familj och en oväntad hjälte - Arthur - som har ett uppdrag som måste lyckas innan juldagens morgon gryr.


Originaltitel Arthur Christmas
Alternativ titel Arthur Christmas in 3D
Regissör Sarah Smith (II), Barry Cook
Manus Peter Baynham, Sarah Smith (II)
Genre Drama, Komedi, Animerad, Familjefilm, 2010-tal
Skådespelare Bill Nighy (röst), James McAvoy (röst), Hugh Laurie (röst), Jim Broadbent (röst), Imelda Staunton (röst), Ashley Jensen (röst), Laura Linney (röst), Marc Wootton (röst), Ramona Marquez (röst), Miggie Donahoe (röst), Eva Longoria (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 522
Filmnummer 86362

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2020-12-08
Nja... Lite smårolig är den ju emellanåt men annars är det här inte mycket att hänga i granen!
haajen
2019-12-26
En svag trea till denna, visserligen, underhållande film som tyvärr är aningen FÖR hysterisk och animationen är rätt ojämn. Saknar lite genuin känsla.
Ailuj
2017-11-27
Enkel historia men bra gjord, förmedlar ett fint budskap.
Jamesa
2017-01-01
Helt ok.
peu-depeu
2016-12-25
Jag gillade karaktärerna, men de hade nog lite för mycket på gång där mot slutet och det kändes rörigt. Rätt go film ändå som skulle kunna varit mycket bättre.

2016-12-20
Hadde fungert bedre som kortfilm.
Almgren
2016-12-01
Knäpp och oväntad humor, men vissa karaktärer känns lobotomerade.
dafreakish
2016-11-16
Ganska snygg film som dock tappar tempot och berättarviljan halvvägs in. Även om den återhämtar sig lite mot slutet blir den aningen tafatt och intetsägande. Men det fina budskapet om allas lika värde bör hedras. Stark tvåa.
skogg
2015-12-19
Genomusel, smaklös, dålig humor och smått förutsägbar. Fast å andra sidan så tycker jag Bad Santa och Die Hard är bra julfilmer.
Krille80
2015-12-19
Jag avslutade höstterminen med mina ettor med lite film och då föll valet på denna animerade julfilm. Det är en härligt fartfylld film som ger oss alla, stora som små, svaret på hur jultomten kan dela ut alla julklappar på så kort tid. Det är just det fartfyllda och alla action som är filmens styrka samtidigt som dess svaghet. Styrka då filmen är snygg och aldrig tråkig men svaghet då detta i sin tur stjäl tid från historien som är bra men inte i Pixar-klass. Vi såg den med svenskt tal. 3+
Visa äldre kommentarer »