Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Arthur och Maltazard


Arthur är fylld av förväntan. I natt avslutas månens tionde cykel och han kommer kunna återvända till Minimojernas rike för att träffa Selenia. Minimojerna är lika fulla av förväntan. Men just denna dag, av alla dagar, beslutar sig Arthurs pappa för att förkorta familjens vistelse hos mormor. Precis när de ska ge sig iväg kommer en spindel släpande på ett risgryn som den placerar i Arthurs hand. På risgrynet står det SOS och Arthur förstår direkt, Selenia är i fara!


Originaltitel Arthur et la vengeance de Maltazard
Alternativ titel Arthur and the Revenge of Maltazard
Regissör Luc Besson
Manus Luc Besson
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Freddie Highmore, Mia Farrow, Logan Miller (I), Robert Stanton, Penny Balfour, Ron Crawford, Selena Gomez (röst), Jimmy Fallon (röst), Omar Sy (röst), Fergie (röst), Snoop Dogg (röst), Will i Am (röst), David Gasman (röst), Lou Reed (röst), Doug Rand (röst), Gérard Darmon (röst), Cem Yilmaz (röst), Mylène Farmer (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 266
Filmnummer 78259

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MetalJukebox
2014-09-04
Det här var riktigt uselt. Och plötsligt tog den "slut" utan att ha kommit någon vart överhuvudtaget.
Lotso
2014-07-18
I sin helhet var detta en ganska så dålig film. Där var knappt någonting positivt jag har att säga om den. Första filmen var harmlös och någorlunda underhållande att sätta på för stunden om man inte hittar någon annan familjefilm. Men allting med det är borta här. Budgeten känns lägre, inga av de originella rösterna återvänder förutom Snoop Dogg och Freddie Highmore. Dessutom, vad är det för missledande titel? Revenge of Maltazard, Maltazard är inte med fören de sista 20 minuterna och han får knappast någon revansch på någon mer än att han berättar sin bakhistoria vad han har gjort de senaste tre åren Arthur var borta. Men när en film på 90 minuter endast består utav 12 minuters handling som för filmen vidare där resterande enbart är filler och är tråkigt har man misslyckats totalt i mina ögon. Sedan hjälper det inte att en barnversion av Lady Gagas Pokerface spelas under eftertexterna, vad fan!?
Agatefilm
2013-01-13
Filmen slutade där inledningen borde varit slut.
lancell
2012-10-13
Skulle blivit en 2:a om det hade varit en hel film. Funkar knappast ens som en filmserie uppdelat i delar eftersom den slutar på en cliffhanger. Nu antar jag att jag borde kolla på den sista också :/
SHAAWW
2010-10-04
Haha
hsimpson
2010-08-05
Jag sätter utan minsta tvekan en etta på detta. Luc Besson har verkligen tappat stinget. Hans sex första filmer har 3,8 i snitt, hans fem senaste har 1,8. Och det är inte bara Arthur som drar ner snittet. Riktigt trist att se. Herr Bessons första filmer däremot är riktigt njutbara, framför allt Subway och Det stora blå.
Chrome
2010-06-08
1:an är bra, denna är endast en transportsträcka till 3:an
smillans
2010-03-22
usch så tråkigt SLUT! sådära kan den inte sluta. borde inte visats på bio när den va såhär. hur som helst. första filmen var riktigt charmig. denna var riktigt dålig.
Tepesco
2010-03-13
Mycket tråkig uppföljare på den nästintill briljanta ettan. Väldigt fin yta men saknar allt av innehåll, att filmen dessutom saknar slut drar bara ner betyget ännu mer. Svag svag tvåa.

2010-01-23
Luc Besson är ute på ganska djupt vatten när han numera, i stort sett enbart, ägnar sig åt att göra animerad barnfilm. Den första Arthur är faktiskt riktigt trevlig, men "Maltazard' är en rejält mycket segare historia. Det är dock fina effekter och det duger att vila ögonen på. Eftersom 2:an banar väg för en 3:a, finns därför inget riktigt slut, men jag måste säga att jag ändå kommer vilja se hur det hela slutar(?) i tredje filmen.
Visa äldre kommentarer »