bokföringsprogram enskild firma

As the Gods Will

En grupp gymnasieelever tvingas spela ett spel på liv och död utan att veta hur, varför eller vem som står bakom.

HerrNenne
2018-10-22
Absurd och absolut en film man inte ångrar att man sett. Trodde kommentaren före mig snackade i nån liknelse om röda pärlor osv. men nej.. Det är som sagt roligt och intressant med lekarna, därimellan är det inte lika roligt. Karaktärerna är inte särskilt bra och speciellt Amaya förstör mer av filmen än den bidrar med, vars enda mening är att ställa till med skit utan vettig mening. Folk beter sig alltför korkat och helt anti hur man borde och vill också, det tar en del ifrån den.
Gordyal
2016-11-27
Här slängs man direkt in i något som verkar vara mitt i en mycket märklig slutstrid. Huvuden sprängs och blodet (?) förvandlas till något som liknar röda karameller/kulor/pärlor. Ett huvud som kanske är bekant för Japan-vänner (men inte för mig) leker någon sorts tomtesmyg med en skolklass, och (som sagt) huvuden sprängs i parti och minut. Så småningom tar leken slut och överlevarna springer iväg, stöter på flera överlevare och blir tvungna att tampas med en överdimensionerad leksakskatt som glatt slukar alla han ser. Fortfarande har man ingen aning om vad som händer. Men så småningom kommer det små hintar och snart står bilden någotsånär klar. Som helhet betraktat är det inte särskilt bra. Storyn är tämligen ointressant, karaktärerna ganska jobbiga och transportsträckorna långsamma. Men så fort en ny lek börjar så blir det skoj. Massor med kanonscener gör medioker film bra. Även om den svajar betänkligt så måste den ses, det är definitivt värt det. (8+/15)
callusis
2016-09-23
Weird't.
BrutusBeefcake
2015-12-18
Scenen med den vita björnen är fan i mig helt briljant. Klockren! Tyvärr är resterande delarna av filmen inte i närheten och det är ofta risig dialog och massvis av trams så den klarar med nöd och näppe godkänt. (5/15)
Hindsight
2015-09-24
småmärklig och tidvis lite underhållande, jag satt filmen igenom och väntade på någon typ av slutpoäng men istället rann filmen ut i sanden.
ShenLong
2015-08-27
kul, visst handlande är lite svårmotiverat. men jag gillar det. skönt med omväxling mot hollywood
Halofreak92swe
2015-06-07
Snygg men så jävla skum. Japanerna är bra på att hitta på riktigt konstiga fuckade saker och den här filmen är en enda röra av trams haha!