Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Astro Boy


En forskare, Dr. Tenma, skapar en robot med fantastiska krafter, Astro Boy, i sin avlidna sons avbild. Baserad på en mycket populär japansk manga/anime serie av Osamu Tezuka.


Originaltitel Astro Boy
Alternativ titel Astroboy, Atom
Regissör David Bowers
Manus Timothy Harris, David Bowers
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Donald Sutherland (röst), Nathan Lane (röst), Samuel L Jackson (röst), Eugene Levy (röst), Bill Nighy (röst), Nicolas Cage (röst), Freddie Highmore (röst), Kristen Bell (röst), Charlize Theron (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 396
Filmnummer 76615

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-11-01
Riktigt tråkig film...
Canomia
2015-05-17
Jag är så jäkla lättrörd nuförtiden, vet inte om jag sätter orättvis höga betyg på allt. Men jag har å andra sidan alltid älskat Astro Boy.
Lotso
2014-07-03
I sin helhet en ok film men inget jag skulle rekommendera. Animationen kunde ha varit bättre då den bara var bra-ish, huvudpersonen var ointressant, skurken ännu mer ointressant och jag hade ingen sympati för vad som hände med personerna i denna filmen. Allt hände för snabbt och filmen ville inte förklara någonting den påbörjade en sak men avslutade aldrig den så där är fullt med frågetecken runt denna filmen för mig. Finns bättre filmer där ute för både barn och vuxna men om någon verkligen insisterar på att se den är den värd en titt antar jag, EN TITT!
Thavox
2013-11-25
Gillade den. Söt, visuell och underhållande. En del hål i storyn och lite väl enkel tyvärr.
petson81
2013-04-24
Tycker den var helt okej
Kosmoskorven
2012-10-04
Betyget står och väger mellan en stark tvåa och en svag trea. Gillade inte upplägget i handlingen. Filmen kändes irriterande. Nästpå löjlig. Visst den är riktad till barn...men enligt min mening så kändes filmen onödigt flamsig. Inte alls så bra som jag hade hoppats på.
Spunks
2011-08-11
Jag tyckte om att titta på den. Svag trea.
Grillman
2010-11-15
älskar verkligen serien, och jag tycker att denna var helt okej för serien =)
pelikan
2010-08-27
En av de mest korkade, tråkiga och löjliga filmer som jag någonsin sett... Vidrigt dum.
Kirnajnen
2010-08-12
Snygga miljöer och fin animation ger den nästan en trea, men dan är gjord för lite yngre personer än mig själv. Pallar inte att de är så oförsiktiga heller - det blir liksom aldrig intressant när man bara förstör en hel stad. Undrar hur många Astro egentligen dödade..? Rösterna var dock otroligt bra - gillade till och med Highmore för först gången på ett tag!
Visa äldre kommentarer »