2.5

Atrocious

Den fjärde april 2010 hittades familjen Quintanilla mördade i deras hus på landet. Polisen fann även syskonen Christian och July Quintanillas två videokameror och 37 timmar film som de filmat innan morden.

Originaltitel Atrocious
Regissör Fernando Barreda Luna
Manus Fernando Barreda Luna
Genre Skräck, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Rafael Amaya (röst), Jose Masegosa, Chus Pereiro, Cristian Valencia, Clara Moraleda, Sergi Martin, Xavi Dos

Gordyal
2018-07-09
En av de sämsta found footage-filmerna jag sett. Gör man en film som ska bygga på spänning/stämning så funkar det inte om det mesta är undermåligt. Första timmen går i princip ut på att två irriterande karaktärer (spelade av två kassa skådespelare) går runt och filmar buskar och mark med skakig handkamera, samtidigt som de gnabbas och säger korkade saker. Sedan blir det okej i några minuter för att sedan bjuda på ett uselt slut. (3+/15)
AngelsDiary
2018-05-04
Found footage filmer är inte min grej.
Tatty
2014-06-25
Oh vad filmen var seg men ändå nervig och lite spännande. Ganska långtråkigt tills slutet då man blir lite förvånad.
Engravadlax
2014-05-08
Ptja, över medel för found footage horror, fast första halvan är väldigt tråkig, och andra halvan är mest spring i skogen med mörkerseende kamera. Blir lite intressant de sista minuterna. Men... mjae.
Meisam
2014-01-26
fin ide, filmen är något långtråkig men allt byggs upp till slutet
jinjaben
2013-08-13
Lite väl mycket springa runt bland buskar och för lite handling för min smak. Annars känns grundidén rätt okej.
Bima
2013-03-14
Inte särskilt läskig men något underhållande ändå.
Makta
2013-01-02
Pausade filmen 5 gånger för att göra något annat och spolade igenom de sista 20-30 minuterna. Har inte sett en tråkigare film på länge!
PatriCrusader
2012-11-18
Rätt OK film. Inte sådär jättekuslig enligt mig men slutet erbjöd en del överaskningar. Klart sevärd om man gillar den här typen av filmer.
Ondskapt
2012-06-18
Inget nytt under solen här inte, dessutom är slutet löjligt klent.