Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Att stjäla en tjuv


Roger är en misslyckad småtjuv som stryker omkring i Stockholm. Vid en port stöter han på den vackra fastighetsmäklaren Susanna som är på väg hem till sin mormor Alma. Hon har problem med portdörren och Roger erbjuder sig att dyrka upp låset. Det går inte så bra och slutar med att Alma kommer och öppnar åt dem. Roger följer med in i porten och får samtidigt höra att lägenheterna i trappuppgången tillhör rika och framförallt bortresta människor.


Originaltitel Att stjäla en tjuv
Regissör Clas Lindberg
Manus Clas Lindberg
Genre Komedi, Kriminalare, Romantik, 90-tal
Skådespelare Robert Gustafsson, Tova Magnusson, Sif Ruud, Lis Nilheim, Vanna Rosenberg, Ulla-Britt Norrman, Sten Ljunggren, Mats Bergman, Jakob Eklund, Tord Peterson, Willie Andréason, Tomas Laustiola, Inga Ålenius, Carina Johansson, Wallis Grahn, Jan Sjödin, Gun Jönsson, Rikard Johansson, Eva Dahlman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6121
Filmnummer 3254

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-03-07
Dravel film! Svensk film när den är som sämst!!!
StureStenhög
2017-06-29
Jag hade nog förväntat mig något dåligt, men jag var ändå inte förberedd på något så här osannolikt uselt. Jag skulle faktiskt rekommendera folk att se det här i rent utbildningssyfte, så här dålig kan film vara. Det känns snarast som något en högstadieklass har slängt ihop till skolavslutningen, det enda som talar emot det är de namnkunniga skådespelarna, man får väl hoppas att de har vett att skämmas över det här iaf. Det är verkligen plågsamt att beskåda deras värdelösa buskisskådespeleri och deras krystade försök till humor. Väl värd sin plats på filmtipset botten 250, det här är bland det absolut sämsta jag någonsin har sett
Stygga-Vargen
2016-10-18
En väldigt rolig och underhållande film med bra skådespelare. En del scener är till och med hysteriskt roliga.
chaosphere
2014-05-21
Gav den en ny chans, ungefär arton år senare. "Mnjäe", blev reaktionen.
cruze
2014-01-02
Folk är ju så slut i huvudet att man blir nervös av att se skiten.
Ful_fisk
2013-03-19
Riktigt bra svensk film som absolut förtjänar att nämnas mer. En positiv överraskning! Bra story och tonvis med bra skådisar. Kul också att se Robert Gustafsson i en roll som förvisso är komisk, men ändå seriös nog för att hålla i en hel långfilm.
Xenox
2012-07-05
Förstår faktiskt inte varför den här filmen inte blivit mer uppmärksammad. Robert Gustafsson är riktigt rolig i huvudrollen. Dessutom tycker jag att filmen har en bra story.
regnbågsbarn
2011-11-02
trevlig!
psykos
2011-09-06
WTF denna är ju skitkul!?!?
Djason
2010-11-19
Medioker svensk film som kan få en svag 2:a tack vare Robert Gustafsson, men då är han ändå inte särskilt rolig.
Visa äldre kommentarer »