nya casino utan svensk licens

1.9

Bårhuset

En ung kvinna försöker att hitta sin skadade pojkvän på ett bisarrt och farligt sjukhus.

72098

2014-01-25
Väldigt B, men den fyller sin funktion vad gäller gore, för detta var en större slaktfest än vad jag trott och effekterna var helt okej. Och Robert Patrick i en skurkroll funkar alltid.
Berniey
2013-01-12
Udda film men har både skräck och en dod humor som stundtals fungerar bra!
Heeliiaa
2012-11-01
Fick mig att hoppa till ett par gånger. Men jävligt ologisk film..
Suverän
2012-10-16
Helt jävla idiotisk dårfilm. Men! Den underhåller, den är obehaglig = den uppfyller sitt blygsamma syfte. Svag 3:a.
Raggarn
2012-09-09
Dom logiska luckorna slår nog världsrekord, den ena är dummare än den andre och ingen klarar av att titta över sin egen axel så det blir otrevliga överaskningar bakifrån hela tiden. Men vafan, jag älskar det här..
arcenstone
2012-05-24
Vad fan gör Robert Patrick i denna film?
Zok
2012-03-30
Faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig.
Djason
2012-03-07
Har egentligen inget nytt att komma med. Men jag är ganska svag för Robert Patrick som oftast alltid brukar spela sköna roller, men inte ens han bidrar med så mycket mer. men man har sett så mycket sämre, så en svag 2:a får det allt bli.
ziferN
2012-01-21
Smått mysig, charmig och underhållande B-film med älskvärd miljö och story. Samt så hade filmen ett gäng äckligt härliga effekter som är ett plus. Det var även faktiskt lite kul att få se Robert Patrick i sån här B-film. Helt ok tidsfördriv!

2011-10-08
Inte är det bra, vad värre är att jag sett betydligt sämre.