billiga elavtal

billiga elavtal
3.4

Avengers: Infinity War

The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar.

Originaltitel Avengers: Infinity War
Alternativ titel The Avengers 3
Regissör Anthony Russo, Joe Russo
Manus Christopher Markus, Stephen McFeely
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Josh Brolin, Benedict Cumberbatch, Tom Holland (III), Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Zoe Saldana, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Dave Bautista, Don Cheadle, Karen Gillan, Tom Hiddleston, Sebastian Stan, Idris Elba, Danai Gurira, Peter Dinklage, Benedict Wong, Pom Klementieff, Gwyneth Paltrow, Benicio Del Toro, Bradley Cooper (röst), Vin Diesel (röst)

BarryHero
2024-10-18
Helt galen rollista, men samtidigt hajar jag inte vad som får alla dessa stjärnor att ställa upp i de här CGI-rullarna (okej, de får enorma summor i betalning). Som vanligt upplever jag att det är greenscreens, CGI, massa action, och tunn story vad det gäller Avengers. Att man klämt in så många superhjältar som möjligt gör det inte automatiskt till en bra film. Och den story som väl finns är inte helt lätt att hänga med i. Måste man ha sett samtliga Marvel-filmer för att kunna hänga med till 100%? Dessutom är det osäkert om folk verkligen dör helt och hållet i dessa filmer, eller om de kommer tillbaka till nya uppföljare? Det gör att det saknar nerv.
niebaotan
2021-11-19
Betydligt bättre än Endgame.
quelnightmare
2021-06-18
Kan så mycket talang och tio år av världsbyggande samlas samman?
TompiÄrGullig
2020-02-13
Vilken röra. När slutstriden kom satt jag och kollade mobilen.
Starkbröl
2019-09-15
Väldigt trött på allt detta Marvel-trams nu men effekterna är enastående.
escaperel
2019-08-04
Större delen av filmen är rätt vek på samtliga sätt utom med datoreffekter. Tycker ändå ändå slutstriden engagerar hyfsat och betyget landar i en rätt svag trea.
92axha10
2019-06-21
Vad säger man. Början på slutet. Otroligt att den fungerar så bra.
Halofreak92swe
2019-05-27
Riktigt fet, Thanos är en bra skurk. Älskar humorn blandat med allvaret.
Körsbär
2019-05-04
Mycket bättre än jag förväntade mig, märks att Marvel lägger ner lite extra möda på sina Avengers filmer.
ilgoga
2019-03-22
Underbart att Thanos får vara huvudperson! Vad Marvel Studios har lyckats med fram hit är ju smått fantastiskt och det är som gammal serienörd bara att njuta (och så också förmodligen ganska omöjligt för mig att bedöma filmen på några egentliga "filmiska" kriterier)