Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Awake


Clay Beresford har allt man kan drömma om: pengar, en vacker fru och en fantastisk karriär. Men inte det han behöver allra mest; ett nytt hjärta för transplantation. Så finner läkarna äntligen en donator och operationen kan genomföras. Men det som skulle göra Clays liv komplett förvandlas snart till en värre mardröm än han någonsin kunnat föreställa sig. Under operationen blir han lämnad vaken och vid medvetande, men helt paralyserad.


Originaltitel Awake
Regissör Joby Harold
Manus Joby Harold
Genre Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald, Sam Robards, Arliss Howard, Fisher Stevens, Georgina Chapman, David Harbour, Denis O'Hare, Charlie Hewson, Court Young, Poorna Jagannathan, Joseph Costa, Steven Hinkle
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1460
Filmnummer 44847

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-01-24
Visst hade sin lilla charm och det räcker till en sval 2:a...
starsky
2017-06-17
Spännande och udda berättande. Lite overkligt scenario men en bra film.
Stygga-Vargen
2016-10-03
Skådespelarna gör ett ganska bra jobb, särskilt Jessica Alba. Storyn är väl också bra men den kunde ha framförts bättre. Något mästerverk är det ju verkligen inte men i brist på annat duger den som matiné en regnig eftermiddag. Svag 3:a.
Jamesa
2016-04-04
Twisten gör det till ok. Annars inte särskilt vare sig tät eller engagerande. Lena håller den uppe. The Force wasn´t with this one.
yrkeschaufföre
2016-04-04
En svag tvåa tack vare Jessica ock Lena, Hayden är bäst som död
Tatty
2015-12-26
Spännande film men inte jätte bra. Men bra ändå.
DOKAN
2015-12-01
Krystat värre om miljardärslyngel med hjärtproblem som råkar ut för mordiskt läkarteam ute efter hans pengar.Hayden Christensen är snygg och Jessica Alba snyggare men bäst spelar Lena Olin som odågans morsa.
Bullen84a
2015-07-31
Härlig idé men utförandet kan man ju diskutera
Robkiller
2013-10-05
Kan väl inte direkt påstå att det här var bra, Första halvan är rätt tråkig, andra flummar väl ur en del. Skådespelarna hjälper väl inte direkt till att lyfta det här heller... men i slutändan så går det ändå inte att såga det här totalt, den håller trots allt intresset uppe...

2013-05-12
Mindre smärtsamt än att få bröstet uppskuret, men likväl en obehaglig upplevelse.
Visa äldre kommentarer »