2.4

Babe

Film om baseballslegenden Babe Ruth. Vi får följa honom från hans dagar som föräldralös yngling på barnhem, genom hans storhetstid och ända fram till hans sista tid som manager.

Originaltitel The Babe
Regissör Arthur Hiller
Manus John Fusco
Genre Drama, 90-tal, Biografi
Skådespelare John Goodman, Kelly McGillis, Trini Alvarado, Bruce Boxleitner, James Cromwell, Peter Donat, J C Quinn, Joe Ragno, Richard Tyson

Bokföringsprogrammet Mineko

jonbo
2024-04-23
Goodman är bra i en film som för min del inte gör något. Baseballfilmer tenderar bli så.
2014-11-10
Den känslan som kommer över mig när jag ser denna film är att detta är en lite väl sentimental biografi. Visst, är den tillrättalagd men ändå så får man en ganska bra bild av den originella och färgstarke basebolllegendaren Babe Ruth. Detta är också helt och hållet John goodmans film, han är fantastiskt i huvudrollen.

2011-09-30
Goodman är så bra när han vill.
kexchokladet
2008-02-20
Verklighetsbaserat sportdrama som håller god klass...tragiskt människoöde till stora delar
Systerdyster
2007-04-04
Mycket svag tvåa
Frantic
2007-01-25
Goodman gör ett strålande jobb som "The Babe" Vilket höjer en ganska medioker fillm....
kurrehamrin
2006-10-09
Goodman presterar på topp, fantastiskt att få se historien om The Babe samt fantastiskt filmande ifrån "the house that babe ruth built" Kanonfilm för basballälskare
Bellan
2006-07-27
neee någonting att missa
monsterpop
2006-07-27
roligt att den där grisfilmen står som liknade.
Aggro
2004-04-25
Goodman gör bra ifrån sig som Babe Ruth.