1.7
1.7
Baby på vift
Baby Bink lever ett lyckligt liv tillsammans med sina kärleksfulla föräldrar. Men illasinnade kidnappare vill honom illa. Klarar han sig alldeles själv ute i den stora världen?

Originaltitel | Baby's Day Out |
Regissör | Patrick Read Johnson |
Manus | John Hughes |
Genre | Komedi, Familjefilm, 90-tal |
Skådespelare | Joe Pantoliano, Lara Flynn Boyle, Joe Mantegna, John Neville, Fred Dalton Thompson, Matthew Glave, Brian Haley, Cynthia Nixon, Mike Starr, Eddie Bracken |
John Huges har efter succena med \" Ensam Hemma\", tagit på sig nytt historia. Nu går vi in i babyvärlden, med andra ord.
Baby Sink lever lyckligt; han har ett vackert hus, snäll barnmorska och ... Läs mer »
Jösses! Att det går att göra sådana här löjliga filmer!!!
Inte lika dålig som jag minns den Den duger som komedi med mång"trilla-på-rumpan" skämt... men inte mycket mer än då. En trea känns som ett rättvist betyg.
Den här tittade man ofta på som grabb och jag tycker fortfarande den är bra och rolig.
Voine voine...
Underhållande skådespelare i underhållande roller med en kul baby. Den underhåll när man var yngre men idag ger den inte samma glädje även fast den fortfarande får mig att skratta här och där.
Riktig härlig, rolig och gullig film men den förtjänar inte mer betyg än en 3a. Eller svag 3a iaf.
Slapstick så menlös att de ofta inte ens vågar ta sig an de mest uppenbara skämten eftersom det kanske då skulle bli för roligt. Dialogen är fullkomligt meningslös. Skräp...
Oskyldigt nonsens. Även om Hughes borde veta bättre.
Varför John Hughes? VARFÖR?!
Såg den massa gånger när jag var yngre. Rolig!