Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Möhippan


De har känt varandra sedan high school, Regan, Gena, Katie och Becky. De två förstnämnda är singeltjejer och deras huvudintresse är att festa. Katie har däremot lekt av sig och är istället inställd på att få sin kille Frank att fria till henne. Chocken blir total när Becky, den goa tjejen med raggfaktor noll, förklarar att hon ska gifta sig. Inte nog med den hemska nyheten, hon vill dessutom att neurotiska Regan ska bli hennes hederstärna.


Originaltitel Bachelorette
Regissör Leslye Headland
Manus Leslye Headland
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Kirsten Dunst, Lizzy Caplan, Isla Fisher, Rebel Wilson, Kyle Bornheimer, James Marsden, Adam Scott, Paul Corning, Andrew Rannells, Hayes MacArthur, Horatio Sanz, Shauna Miles, Ann Dowd, Ella Rae Peck, Arden Myrin, Sue Jean Kim, June Diane Raphael
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1227
Filmnummer 95306

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HansMoleman
2019-05-04
Lol.
yrkeschaufföre
2019-04-14
Jag misstänkte att jag sett den innan, men inte mycket var bekant. Slutet gör filmupplevelsen uthärdlig men första timmen är för grov och full av svordomar, dessutom knarkromantik. Det är inte huvudingredienserna i mina favoritfilmer. Svag tvåa.
asasae
2017-08-14
Så jäkla lågt och pinsamt att smilbanden bara drogs mer neråt ju längre in i filmen jag kom. En sån här film ska ju vara rolig! Det var den INTE! 😱

2017-08-07
Bland det tråkigaste jag sett.
HerrNenne
2017-01-27
Säger ingenting.
deswhip
2017-01-02
Jag tycker filmen är rolig. Isla Fisher var extra rolig som korkad "all over the place" partybrud och Lizzy Caplan som supercyniker. Övriga karaktärer är också bra.
produr
2017-01-02
uuuh börja 2017 med det här usch
yrkeschaufföre
2016-10-24
Filmen gick på tv och jag gjorde annat, annars hade jag nog inte sett om den. Jag vill framhålla Rebel som i princip spelar motsatsen till det hon brukar.
wasteoftime
2016-10-18
Likt föregående talare får jag instämma i att filmen blir lite bättre i andra halvan. Men inte blir det bra, och inte hjälper det särskilt mycket. Nej, det här betackar jag mig för, men visst, sämre filmer finns absolut. Men jag undrar ändå lite smått, vad är poängen? Att så länge man träffar nån, så blir allt fint ändå? Eller vaba? Man kan bete sig hur man vill innan, under och efter, bara man blir kär. 3.0 på SH-skalan, och en rysning av obehag.
fridenpaden
2016-10-04
Första 45 minuterna var episkt pissdåliga. Ingen känsla för feeling över huvud taget (öht!). Filmen blev aldrig särskilt bra men den vände i varje fall när karaktärerna visade lite känslor.
Visa äldre kommentarer »