2.2
2.2
Back to School
Miljonären Thornton Melons son Jason är osäker på om han ska gå på college. För att motivera sonen beslutar sig Thornton för att börja på college själv.

Originaltitel | Back to School |
Regissör | Alan Metter |
Manus | Rich Eustis, Rodney Dangerfield, William Porter, Harold Ramis, Greg Fields, Peter Torokvei, Dennis Snee, Steven Kampmann |
Genre | Komedi, 80-tal |
Skådespelare | Ned Beatty, Burt Young, Rodney Dangerfield, M Emmet Walsh, Adrienne Barbeau, Terry Farrell, Sally Kellerman, Keith Gordon, Paxton Whitehead, Robert Downey Jr |
Rätt kass men Dangerfield har en speciell charm som ändå funkar på sitt föråldrade sätt. Tänkte sätta en svag tvåa men ju mer jag tänkte på det så blir det en stark etta.
Oingo Boingo och Rodney Dangerfield! Riktigt skön rulle, men vissa bitar känns lite tröttsamma och/eller onödiga.
Rolig film med bra skådisar men varför står inte Sam Kinison med .Hans scen som skrikig lärare är ju skön.
Så jävla rolig.
Såg denna film för första gången idag och det är bara att instämma att Rodney Dangerfield är 80-talets stora komedimästare! Det är svårt att göra fel med en biroll-lista som består av bl.a. Ned Beatty, Burt Young,, M Emmet Walsh och den mycket unga Robert Downey Jr.
Egentligen helt värdelös, men småcharmig och ibland så löjlig att det blir roligt.
Väldigt rolig och underhållande 80-tals rulle, Rodney Dangerfield är så otroligt skön och rolig! Perfekt film att fördriva tiden med.
Antingen avskyr man eller så älskar man Dangerfield, det finns inget mittemellan. Den karaktären han spelar här önskar man ju verkligen att man kunde hänga med, sjukt go gubbe!
Inge kul. Kanske några grejer men ändå. Tafflig
Påminde väldigt mycket om en musikvideo jag en gång i tiden brukade runka till...