nya casino utan svensk licens

2.3

Bad Ass

Vietnamhjälten Frank Vega återvänder hem efter kriget, men i stället för att firas blir han sviken av samhället, arbetslös och förlorar sin flickvän. Men 40 år senare får han upprättelse när han skyddar en äldre svart man från några skinheads, en händelse som gör honom till en lokal hjälte.

Robkiller
2017-11-28
Trejo röjer runt. Men manuset är uselt, humorn är värdelös och regin är kass. Trots allt lite underhållande, men det räcker inte.
Murvel48
2017-11-25
Ha ha, det här var verkligen ett uselt skrivet manus, späckat med logiska luckor. Bussgrejen var rätt cool men det räcker inte långt.
Hanness
2017-04-09
Denna var rolig!
Rele
2017-04-09
En dålig film. Trots att Danny Trejo är ok ger jag en etta.
2015-01-17
Går ni till youtube och söker på "Epic Beard Man" så kommer ni till den verkliga händelse som ligger bakom denna film. Utifrån detta har man hittat/byggt på en lättsammare Charles Bronson-liknande revengefilm. Idèn är rätt kul och med alltid sevärda Danny Trejo i huvudrollen så var i alla fall jag tvungen att se denna film. Jag tycker det funkar förvånansvärt bra dvs. om man accepterar en del avsaknad av trovärdighet och logik. Jag fick en underhållande filmupplevelse.
LTT86
2014-08-17
Det här kändes som en B-film. En ganska bra B-film. Mina enda två klagomål är att effekterna var usla. Och att Ron Perlman inte var med så mycket. Jag gillar honom. Men annars var Danny Trejo cool. Och Charles S Dutton, han är också cool.
idd
2014-04-27
Bra retroaction! Lite för mkt komediinslag men fortfarande bra!
Djason
2014-03-06
De usla effekterna drar ned betyget men Danny Trejo är alltid sevärd, inte trodde jag att han var 70 bast, respekt!!!
nestle
2014-02-04
Kändes riktigt löjlig. Är på något sätt ändå helt okej underhållning. Svag 2a.
Wulfgang666
2013-12-11