billiga elavtal

billiga elavtal
3.7

Bad Boy Bubby

Bubby är ett stört barn i en vuxen mans kropp; underkastad en incestuös mor som hållit honom inlåst begränsar sig hans talförmåga till att härma det han hör. När pappan oväntat dyker upp rubbas familjens redan så skeva balans. Bubby rymmer hemifrån, men frågan är om han är redo för den kaotiska värld av sex, våld och rock 'n' roll som väntar utanför - eller om den är redo för honom...

Originaltitel Bad Boy Bubby
Regissör Rolf de Heer
Manus Rolf de Heer
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Nicholas Hope, Claire Benito, Ralph Cotterill, Carmel Johnson, Paul Philpot, Todd Telford, Paul Simpson, Stephen Smooker, Peter Monaghan, Mark Brouggy, Rachael Huddy

Barneyk
2017-08-26
Föll mig inte direkt i smaken. Har absolut sina kvalitéer men jag tröttnade mest.
italian_fox
2016-06-15
Det förekommer riktigt djurplågeri i filmen, vilket är mycket hemskt och sjukt vidrigt. Det finns säkert en censurerad version någonstans. Annars är filmen helt underbar och trots Rolf de Heer djurrättigheters syn så är det en femma rakt av.
Djason
2016-05-12
Intressant film som säkerligen inte är för alla.
Roswall
2015-04-16
Nej inte min kopp te. Jag stängde av den ca 1h in. Kompentent utförd, men innehållet var inget jag ville ta del av.
scene19take43
2014-11-01
Vad händer när en mamma håller sin son isolerad från omvärlden och t.o.m. utnyttjar honom sexuellt? Det kan gå hur illa som helst, eller hur bra som helst... Kul idé som underhåller för stunden men knappast ett mästerverk.
TheSkye
2014-03-16
Wow, jag såg fram emot att bli riktigt störd och äcklad av denna filmen, men var inte alls beredd på hoppet och ljuset den skulle framkalla. Glad överraskning!
-Hedda-
2013-12-14
Oj, väldigt speciell.
karlmats
2013-09-05
Kompetent och alternativt helt klart, men heller inte nåt som direkt tilltalar mig. Några scener berör mig en del, framför allt på mentalsjukhuset och alla scener som involverar katterna. I övrigt blir det mest en freak show som förvisso säger en del om den värld vi lever, men som också misslyckas med att underhålla mig i nån större utsträckning, då kan jag ju gå ner till Lidl istället t.ex. Fan, jag vill gilla det här mer egentligen, men idén om kvalitetsfilm kan ju aldrig bli viktigare än upplevelsen av kvalitetsfilm. Lite härliga BBW-scener med morsan i början gör ju inte saken bättre heller. Således blir det en 2a.
DiMMUBoRGiR
2013-08-18
Stygg och mysig, men framförallt sevärd och intressant!
andrabullar
2013-02-24
Hur fan är detta en komedi?