Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Bad Boys


Poliserna Mike Lowery och Marcus Burnette har 72 timmar på sig att hitta knark värt omkring 100 miljoner dollar innan deras fall läggs ner för gott. Och när en vän till Lowery blir mördad av några knarkhandlare blir han bara mer bestämd. De lyckas hitta vittnet till mordet, men för att övertyga henne att vittna i en rättegång blir de tvungna att byta plats med varann. Mike blir Marcus, och Marcus blir Mike. Detta visar sig senare bli komplicerat och farligt.


Originaltitel Bad Boys
Regissör Michael Bay
Manus Jim Mulholland, Doug Richardson, Michael Barrie
Genre Komedi, Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Will Smith, Martin Lawrence, Tea Leoni, Tcheky Karyo, Theresa Randle, Joe Pantoliano, Marg Helgenberger, Kevin Corrigan, Marc Macaulay, Nestor Serrano, Michael Imperioli
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15033
Filmnummer 207

Recensioner

Skapad 2019-12-06 av Rollywood
De två narkotikapoliserna Marcus Burnett (Martin Lawrence) och Mike Lowrey (Will Smith) blir dragna vid näsan rejält då polisstationens förråd med beslagtaget knark försvinner över en natt. De...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-08-16
Horribelt dåligt försök att göra en ny Dödligt vapen franchise helt svart och det är ett misslyckande som heter storartat...detta är så dåligt att jag grät mig till sömns över att ha slösat två timmar på denna skit...det ska tilläggas att jag faktiskt kan uppskatta det mesta med Will Smith och jag tycker faktiskt att Michael Bay släppt några helt lysande actionfilmer genom tiderna men detta som var hans första Hollywood film är ett rejält magplask, det är så dåligt att jag ville stänga av filmen halvvägs...tyckte så klart att den var okej när jag var yngre och den kom ut på 90talet, men idag när man ser om filmen 26 år senare så inser man att detta kanske är bland det sämsta någonsin gjorts i filmväg...för det första så är Will Smith och Martin Lawrence så irriterande överspelande och töntiga att man har lust att kasta ut tvn genom fönstret, sen att actionscenerna är så katastrofalt dåligt gjorda gör inte saken bättre heller och för att inte ens tala om manuset som inte ens är värt att omnämnas alls så blir nog detta den mest begravda 1:a i betyg som jag någonsin gett...detta är så dåligt att titta på färg som torkar är mer underhållande...filmen är typ två timmar men känns som en vecka i tid...finns alltså inget som är positivt med denna skitfilm...men kan ju dock säga att Michael Bay verkar ha lärt sig efter denna, för Bad Boys 2 som kom några år senare var betydligt bättre och mer underhållande och sen efter denna så har Michael Bay blandat och gett, några filmer som jag skulle kunna kalla smärre mästerverk och några filmer som är bland det sämsta som gjorts men hans "skills" med kameran blir allt bättre och effekterna i hans filmer mycket mer suveräna, idag gör Michael Bay bland dom coolaste actionscener man kan tänka sig, förutom när det gäller Transformers filmerna förstås, dom är väl ungefär på samma nivå som detta skräp...nej Bad Boys är verkligen något som jag rekommenderar att undvika och borde vara en allmänbildande film för alla som ska bli regissörer och funderar på att göra en actionfilm, gör tvärtemot Bad Boys filmen och det kommer bli bra, det är jag säker på...så första Bad Boys filmen får en riktigt svag, begraven och uppbränd 1:a i betyg...
Bumbi78
2020-12-23
En action av sin tid - och daterad är den. Mycket yta och snabba klipp, men lite väl skrikig för sitt bästa.
Rai
2020-01-10
Riktig skräp film.. Urk!!!
wasteoftime
2017-04-01
Om vi ska börja med vad som är bra, så är det kemin mellan Martin Lawrence och Will Smith. Sedan blir det svårare att hitta ljuspunkter. Tea Leoni är odräglig i den här filmen. Visst, den var rätt häftig när den kom, det ska den ha, men oj vad man hunnit tröttna på Michael Bay sedan dess. Men nej, det är inte dåligt, det är bara väldigt mediokert. 0,2 på SH-skalan.
Tatty
2017-02-09
Så spännande och bra. Älskar Will Smith och Martin Lawrence i filmen!!
Stygga-Vargen
2016-10-16
Nej, den här föll mig inte i smaken.

2016-09-07
hadde det ikke vært for all den høylytte skrikinga så hadde det blitt en firer. nå blir det +3 isteden.
ShenLong
2015-08-14
såg om den idag. tvungen att sänka, detta är löjligt dåligt
BrutusBeefcake
2014-12-26
Ganska så standard action med en hel del riktigt roliga skämt. (8/15)
Krille80
2014-10-26
Kul actionkomedi som håller än. Will Smith och Martin Lawrence i all ära men jag blev förtrollad av Téa leoni. En riktig skönhet. Ska man döda massor av människor på film så ska man göra det på detta sättet, helt enkelt med ett stort leende på läpparna.
Visa äldre kommentarer »