Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Bad Boys for Life


Mike Lowrey och Marcus Burnett börjar bli till åren. Medan Marcus funderar på att gå i pension, är Mike mer sugen på action än någonsin. De får det hett om öronen när en hämndlysten kartelledares änka och hennes son ställer in siktet på Mike.


Originaltitel Bad Boys for Life
Alternativ titel Bad Boys 3
Regissör Adil El Arbi, Bilall Fallah
Manus Joe Carnahan, Chris Bremner, Peter Craig
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Thriller
Skådespelare Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nuñez, Kate del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano, Theresa Randle, Jacob Scipio, DJ Khaled, Happy Anderson, Bianca Bethune, Dennis Greene
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 274
Filmnummer 136365

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2022-03-09
Precis så oinspirerat som man kunde vänta sig. Storyn är förvisso förvånansvärt okej, men allt tjafsande mellan Smith och Lawrence är genomtrött. Nästan alla skämt om att de har blivit gamla och att Smiths karaktär är för old school för dagens samhälle faller dessutom väldigt platt. Lawrence kunde vara lite kul på 90-talet, men det finns nog en anledning till att man sällan ser honom numera. Will Smith har fortfarande en del karisma dock, men han lyckas aldrig höja sig över det här materialet. Det blir iaf aldrig sämre än att det kan fungera som en stunds förströelse, men det är ett typexempel på en uppföljare som man har gjort enbart för att man kan
Afflicter
2021-11-19
Precis som Michael Bays uppföljare är det här något av en positiv överraskning. Det pratas alltför mycket, handlingen är egentligen nonsens och det finns mycket här som dagens PC-samhälle kommer att ta på näsan åt, men som ren actionfilm finns det inte särskilt mycket att klaga på. Dessutom slipper man Michael Bays urusla humor.
Stan
2021-11-11
charmigt! bättre än väntat. bra ton, inte lika hetsig som andra av dagens actionfilmer och bra humor
Andreas_
2021-08-18
Tredje och förhoppningsvis sista Bad Boys filmen som nu inte har regisserats av Michael Bay denna gång, vilket är synd för han har ju verkligen hittat sin stil nu efter att gjort båda tidigare Bad Boys filmerna med blandat resultat, första filmen katastrof, andra filmen klart bättre och snyggare men här tredje filmen har inte ens kvar samma manusförfattare heller, detta blir ett ganska hårt magplask tyvärr...Will Smith och Martin Lawrence har gått och blivit gubbar dessutom, Lawrence t.o.m en riktigt fet gammal gubbe. Filmen i sig kommer jag knappt ihåg trots att det bara var någon månad sedan jag filmen och det är inte ett bra tecken på att detta var någon direkt kvalitet men hursomhelst så är det inte lika kasst som första filmen även om skämten fortfarande är för barnsliga och fåniga och kemin mellan Smith och Lawrence inte håller längre...så jag hoppas verkligen att det slutar nu, en trilogi räcker. Betyget blir en stabil 2:a eftersom åtminstone actionscenerna är underhållande men inte mycket mer än så tyvärr, skådisarna kör på tråkig gammal rutin och Will Smith spelar som vanligt just bara Will Smith helt enkelt, någon karaktärsskådis är han verkligen inte...
RichardEk
2021-07-22
Standardaction som i stort följer den angivna mallen. Det är bra, det är spännande, om än inte överrumplande (så som ’Bad Boys II’). Det som sticker ut är Will Smiths utstrålning och närvaro framför kameran. Det är som ’48 timmar’, utan Eddie Murphy hade den filmen varit en dussinfilm. Även om ’Bad Boys for Life’ inte riktigt är lika mycket en berg-och-dalbana som ’Bad Boys II’, har den sitt underhållningsvärde genom sin rollbesättning, men även en del lyckade skämt och stundtals bra actionsekvenser.
isecore
2021-06-25
Smörja. Inte ens personkemin mellan Smith och Lawrence finns kvar. Det som finns är en stiliserad skit fylld med förutsägbar handling och löjligt övervåld. Sen strösslar man en massa ansträngd komik på det och tror det blir bra.
Zebulonm
2021-05-31
Allt pensionscrap och gudscrap drar ner betyget ett snäpp. Det vara bara för mycket.
elibaaba
2020-12-28
Såg den igår. Redan bortglömd. Dock roligt att Marcus dotters pojkvän fick följa med till trean, men om det är den största behållningen så säger deten del. Trist när 1:an är så otroligt bra och underskattad polisrulle.
Bumbi78
2020-12-24
Med mycket låga förväntningar blev jag positivt överraskad av den här. En del nostalgi och bra action. Även hysterin känns lite mer nedtonad.
finkan
2020-12-12
Funkar men blir en tvåa
Visa äldre kommentarer »