Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Bad Boys II


Narkotikapoliserna Mike och Marcus undersöker var det enorma utbudet av ecstasy kommer från och märker att en ny knarkkung håller på att ta över Miami...


Originaltitel Bad Boys II
Alternativ titel Bad Boys 2
Regissör Michael Bay
Manus Jerry Stahl, Ron Shelton
Genre Komedi, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Martin Lawrence, Will Smith, Gabrielle Union, Jordi Mollà, Peter Stormare, Joe Pantoliano, Theresa Randle, Henry Rollins, Jon Seda, Otto Sanchez, Yul Vazquez, Jason Manuel Olazabal, John Salley, Michael Shannon, Antoni Corone, Gloria Irizarry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10790
Filmnummer 13969

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av billybob
Bad Boys II levde inte riktigt upp till de förväntningar som jag hade. Iallafall inte handlingsmässigt. Men, ser man till produktionen och skådespelarna så är den riktigt bra. Nu är Mike (Will...   Läs mer »

Skapad 2019-12-07 av Rollywood
De två narkotikapoliserna Marcus Burnett (Martin Lawrence) och Mike Lowrey (Will Smith) är tillbaka på Miamis gator, denna gång tillsammans med Marcus lillasyster som arbetar ”undercover” åt in...   Läs mer »

Skapad 2019-12-05 av ontherocks
De två rappkäftade snutarna Mike och Marcus har kommit upp sig en smula i karriären sedan vi såg dem sist för åtta år sedan, och arbetar nu i en insatsstyrka hos Miamipolisen. Det är dock fort...   Läs mer »

Skapad 2019-12-05 av Kiril
Kombinationen Jerry Bruckheimer som producent och Michael Bay som regissör brukar resultera i bombastiska actionrullar. ”Armageddon”, ”The Rock” och ”Pearl Harbor” är tydliga bevis för detta....   Läs mer »

Skapad 2019-12-05 av Filmguru
Martin Lawrence och Will Smith är tillbaka som de snabbkäftade Miami-snutarna. För regin står, precis som i första filmen, Michael Bay. Regissören är mest känd för storfilmerna Armageddon, Th...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-08-17
Klart bättre än första filmen som är en av dom sämsta filmer jag någonsin sett, första bad boys var verkligen kass i allt, skådespel, repliker, effekter, manus och regi...somnade varje gång det blev action på rutan men det var också Michael Bays första film någonsin och här gör han en uppföljare som faktiskt slår sin föregångare, det händer sällan men Bay lyckas mycket bättre när han blivit varm i kläderna bakom kameran, snyggt filmat, bättre action, dialogerna är lite smått roliga och inte hysteriskt dåliga som i första filmen, handlingen är mer intressant och effekterna riktigt bra, gillar verkligen att det inte är någon actionfilm för småbarn men ändå är det ingen riktigt toppklass om man jämför med många andra actionfilmer men det är det närmaste vi kommer komma dödligt vapen iallafall...därför blir också betyget klart högre än första Bad Boys filmen men det är absolut inget mästerverk inom actiongenren eller cop buddy genren...men ett steg i rätt riktning. Betyget på denna uppföljare till en av dom sämsta filmerna någonsin blir en svag 3:a, Michael Bay lyckas leverera underhållning här som är helt okej.
Rai
2020-11-16
Så jävla dålig att man nästan började grina. Ska aldrig se sån här sikt igen!!!
sodomiten
2019-12-01
En 3:a för att de är bra på att babbla samt scenerna på bårhuset. Regissören har stake som vågar skämta om sånt!
Stan
2017-07-12
Sjukt att jag har tittat i en kvart och redan sett tre stycken skådespelare från TV-serien OZ
swampblues
2017-05-16
Trots att det är svarta män som är hjältar i filmen så framstår dom som prylgalna idioter och alla fördomar man har om svarta besannas.
widez
2017-05-11
Mycket kalkon i denna film. Hoppas du är hungrig!
Tatty
2017-02-11
Lika bra, spännande och älskar dem lika mycket som i ettan. Grymt spännande på slutet.
LauenKauen
2015-02-02
När Michael Bay ständigt ska göra sina filmer så fruktansvärt långa så hade man kunnat hoppas att han skulle fylla dom med lite mer substans än så här. Skämten är inget vidare och allt för repetitiva, actionen är väl helt OK även om det är överdrivet. Lawrence känns mest jobbig, tur att Smith håller högre nivå. Stark 2a dock.
Ima_Tree
2015-01-20
Pang pang, övertydligt starka färger, kaxigt pladder, nekrofili och snaskigt våld. Både osmakligt och lite fascinerande på samma gång.
Krille80
2014-10-31
Bad boys 2 har action från början till slut, välgjord action men ibland överdriven. Ibland blir klipparbetet väldigt rörigt, men actionsekvenserna imponerar.
Visa äldre kommentarer »