Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Bad Taste


Ett gäng våldsamma rymdmonster har anlänt till jorden. Deras uppdrag är att stycka upp och mala ned människor och sälja dem som rymdburgare till en intergalaktisk fast food-kedja! Ett gäng ännu mer våldsamma UFO-jägare sänds ut för att stoppa dem - med mer våld än nödvändigt...


Originaltitel Bad Taste
Regissör Peter Jackson
Manus Peter Jackson, Tony Hiles, Ken Hammon
Genre Komedi, Skräck, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Terry Potter, Pete O'Herne, Craig Smith, Peter Jackson, Mike Minett, Doug Wren, Dean Lawrie, Peter Vere-Jones (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9322
Filmnummer 638

Recensioner

Skapad 2019-12-06 av FreddyKrueger
Bad Taste är en mycket bra och rolig film att titta på vill jag börja med att skriva. Allting är nästan för roligt ibland och i vissa scener får man en sådan stor skrattattack att man nästan ...   Läs mer »

Kommentarer


karlmats
2022-09-20
En av mina få 5or som suttit där och gottat till sig ända sen 2004 då jag startade kontot på Filmtipset. Jag kommer ihåg fodralet till den gamla utslitna VHS-kassetten än idag och trots att jag inte sett den här på minst 20 år så var det en trip ner minnesvägen och många scener som kändes igen. Att Peter Jackson själv spelade två roller hade jag helt glömt bort och jag kände inte ens igen honom under filmens gång men att han fick den här filmen gjord är ju på ett sätt en stor bedrift för mänskligheten. Budgeten är ju vad den är men kreativiteten är sprudlande och hjärtat är verkligen inne i det här projektet som tog hela fyra år att färdigställa. Topparna är underbara men det hade behövts klippas en hel del i det här, framför allt eldstriderna runt det stora huset är alldeles för utdragna men å andra sidan får man ju se ett exploderande får så i slutändan var det värt det. En riktig kultrulle som kanske är hellre än bra, men tänk vilken resa han har gjort den gode Jackson och det var här allt startade. Jag gillar det här, det känns som en given 3a p.g.a. begränsningarna och utfyllnadsscenerna, men jag kan väl ge den en halv poäng extra och säga att den är stark också, om inte annat är den minnesvärd.
Starkbröl
2022-05-22
Ovanligt välgjord och lång hemmavideo.
opiujn
2018-11-11
Länge sedan jag såg den här rullar nu. Men den är helt underbar. Höjer betyget från 4a till 5 :")
Rai
2018-01-05
Riktig dålig film, URK!!!
Henkepedia
2017-12-27
Kultfilm. Väldigt underhållande
syltkatt
2017-11-26
KULT
zallaxx
2017-07-17
Stängde av efter 10 min av bs
gjoob
2016-07-30
Monsterslakt i vackra nya zeeländska landskap. Det blir inte bättre än så här.
Dream
2016-04-01
Inte lika vass som Braindead, men denna hade ju också en mindre budget, så då är det kanske inte så konstigt. En skön kultur klassiker är det iallafall.

2015-06-14
Inte lika bra som Braindead enligt mig men fortfarande supernice.
Visa äldre kommentarer »