Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Bad Timing


En ung, amerikansk kvinna kommer till akuten efter vad som verkar vara ett självmordsförsök genom överdos. Polisen misstänker dock att kvinnans älskare, en amerikansk psykolog, kan vara inblandad. Medan läkarna kämpar för att rädda kvinnans liv, sitter psykologen i polisförhör och deras gemensamma liv återberättas i minnesbilder.


Originaltitel Bad Timing
Alternativ titel Bad Timing: A Sensual Obsession
Regissör Nicolas Roeg
Manus Yale Udoff
Genre Drama, 80-tal
Skådespelare Art Garfunkel, Theresa Russell, Harvey Keitel, Denholm Elliott, Daniel Massey, Dana Gillespie, William Hootkins, Eugene Lipinski
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 217
Filmnummer 14759

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2019-12-13
Art är ju arty här! Tjafsa inte!
Hypostas
2016-05-20
Bra film som påminner lite om Polanskis Bitter Moon. Alla klagar på Art Garfunkel, men jag tyckte faktiskt att han var riktigt creepy (på ett bra sätt) i huvudrollen.
StureStenhög
2016-04-01
Den här filmen hade vissa intressanta aspekter, men tyvärr verkar Roeg mer intresserad av tidshopp och allmänt flum än att faktiskt utforska dem. Theresa Russell har inte heller den karisma som hennes roll kräver, då tycker jag rent av att Art Garfunkel fungerar bättre helt enkelt eftersom hans roll snarare kräver en brist på karisma. Men hursomhelst känner jag aldrig att jag blir speciellt intresserad av någon av dessa två karaktärer. Eller av något alls i den här undermåliga rullen
emilstjernholm
2014-02-21
Klippning och musik håller hög klass och överlag fin stämning. Håller med kritikerna - Art Garfunkel har inget framför en kamera att göra. Horribelt stel.
Gordyal
2013-09-16
Stabilt om än något odynamiskt. Huruvida Russell gör sitt livs roll, eller om hon bara framstår så strålande ihop med träbocken Art Garfunkel - eller om det är en kombination - det vet jag inte. Hon gör i vilket fall väldigt bra ifrån sig även om hon inte riktigt prickar hela registret. (8/15)
jonbo
2010-11-07
Theresa Russel är en högst underskattad skådespelerska. Men filmen, om än tekniskt bra, lider av Art Garfunkel och en enda utdragen känsla.
Rune2000
2009-11-29
Efter att ha sett fyra utav fem tidiga Nicolas Roeg-filmer kan man konstatera att jag inte trivs med Roegs regi. Theresa Russell och Harvey Keitel gör bra ifrån sig medan Art Garfunkel funkade inte alls för min del. Nu hänger allting på Walkabout som anses vara Roegs största mästerverk!
Tonti
2009-07-02
Fantastiska skådespelarinsatser i den hittills bästa Roeg jag sett. Det finns vissa svagare inslag men dessa hindrar inte att filmen blir en mycket engagerande upplevelse.
Czechflash
2008-03-30
Theresa Russell övertygar, Harvey Keitel vill man bara se mer av, han är riktigt skön. Art Garfunkel, nja där hade man velat se en bättre skådespelare med mer karisma. Filmen är av blandad kompott och även om manuset är intressant lyckas inte regissören skapa den mystisk som jag tycker borde finnas. Svag trea.
lekke
2008-03-06
I likhet med vad jag tidigare sett av Roeg är filmen fylld med hans vanliga dos av sex, überestetik och sinnesutvidgande klippning. Russell och Garfunkel gör riktigt bra ifrån sig.
Visa äldre kommentarer »