Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Baksmällan del II


Just som vi nyktrat till är Phil, Stu, Alan och Doug tillbaka. Denna gång är det Stu som är i giftastagen och bröllopet går av stapeln i allas vårt Thailand. Stu tar inga risker utan satsar istället på en svensexa på en trygg, nedtonad bröllopsbrunch. Men han borde veta vid det här laget att ingenting någonsin går som planerat och om Vegas var galet finns det bara en sak att vara säker på; Bangkok är värre...


Originaltitel The Hangover Part II
Alternativ titel The Hangover 2
Regissör Todd Phillips
Manus Scot Armstrong, Craig Mazin, Todd Phillips
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Paul Giamatti, Mike Tyson, Jeffrey Tambor, Mason Lee, Jamie Chung, Sasha Barrese, Gillian Vigman, Aroon Seeboonruang, Nirut Sirichanya, Yasmin Lee, Nick Cassavetes, Sondra Currie, Bryan Callen, Brody Stevens, Michael Berry Jr, Andrew Howard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7630
Filmnummer 86657

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av AugustDellert
Den första Baksmällan blev något av en så kallad ”sleeper hit”, dvs en oväntat stor succé, så det var ingen överraskning att det blev en andra del förr eller senare. Denna gång återfören...   Läs mer »

Kommentarer


Hanness
2022-08-14
En stabil tvåa, blir för mycket till slut.
Gordyal
2021-12-19
Bra tempo och ganska kul. (7+/15)
Rai
2018-02-14
Riktigt usel som ettan!!!

2017-05-20
Bättre än ettan.
Sunken25
2016-12-21
Bra uppföljare, har inget problem med att det är samma upplägg då det fortfarande är roligt. Rolig film som är klart sevärd!
Stygga-Vargen
2016-09-24
Känns mest som en upprepning av ettan.
menschenfeind
2015-08-13
Trött repris på ettan som aldrig kommer någonvart. Lite som en tvåtusentalets "Ett päron till farsa i Europa", på så sätt.
MinotaurKing
2015-04-05
ettan är bättre.
eandersson
2015-03-25
Att få reda på att det finns 3 filmer i denna serie gjorde mig en aning skeptisk till hur bra efterföljarna egentligen kan vara. Det känns som om idéerna och saker att göra måste ta slut ganska tidigt i och med genren/subgenren och dess "röda tråd". De lyckades faktiskt nå godkänt med andra filmen, dvs denna, trots att den var rätt så lik föregångaren. De bytte land och la till typ det som de inte fick med i första. Några småhärliga partier fanns det dock, en av få kommentarer jag minns är väl "There's a demon in me.", "It's true, he has semen in him.". Småapor har jag alltid haft en liten svaghet för, sedan är det något med Galifianakis stirrande som de verkar köra som ett (av flera) "signum" för hans unikum till karaktär. Stark 2a/svag 3a känns filmen som i nuläget, känns dock som om att filmen kan bli bättre vid en andra omtitt då jag kanske inte var helt 100% inställd i sinnet för en sådan här sorts film.
Krille80
2015-01-06
Visst är detta kul och jag skrattar riktigt gott här och där. Som helhet hade jag dock förväntat mig fler skratt. Det finns också en charm i att återvända och upprepa vissa situationer(scener) men jag tyycker det blir alldeles fölr myckat av den varan här. Man får mer av en repris av första filmen än faktiskt något nytt. Jag gillar filmen men inte så mycket som jag hade hoppats. Ser jag om någon film så kommer det bli den första filmen.
Visa äldre kommentarer »