Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Ballet Shoes


Pauline, Petrova och Paulie bor med Sylvia Brown som tar hand om dem. Alla har de olika ambitioner. Lucy vill bli en ballerina, Pauline vill bli en skådespelerska och Petrova vill bli en pilot.


Originaltitel Ballet Shoes
Regissör Sandra Goldbacher
Manus Heidi Thomas
Genre 2000-tal, Drama, Familjefilm
Skådespelare Emma Watson, Eileen Atkins, Emilia Fox, Yasmin Paige, Richard Griffiths, Gemma Jones, Harriet Walter, Victoria Wood, Lucy Boynton, Marc Warren, Lucy Cohu, Heather Nicol, Mary Stockley, Teresa Churcher, Skye Bennett, Peter Bowles
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 194
Filmnummer 57919

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-11-04
Var har den här pärlan gömt sig? Jag fick den här filmen på DVD i present av farsan och jag hade faktiskt aldrig hört talas om den. När jag läste handlingen tyckte jag filmen verkade tråkig men jag hade ju trots allt fått den i present så därför bestämde jag mig för att titta på den en kväll då jag inte hade något bättre för mig - och jag blev positivt överraskad! Den här filmen är faktiskt väldigt bra och trots allt allvar lyckas den faktiskt bli ganska mysig. Skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig, särskilt Emma Watson. En av de bättre brittiska filmerna som gjorts.
supermancover
2016-09-05
Lite söt och fin på sina håll men ofta ganska repetativ och alla tänkte mest bara på dem själva. Dumma ungar. Watson är fantastisk som vanligt och vacker som få. Gillar också att de har Nötknäpparen som eftertextmusik.
Luene
2012-09-07
Helt okej och mysig film med egen charm. Men blev lite besviken över hur hastigt slutet kom. Lång inledning av filmen och sekund kort slut. Man ville ju veta hur det gick, inte bara att det gick.
Lurtz
2011-07-14
Helt okej, inte särskilt verklig/ trolig men småtrevlig och charmig. Kan tänka mig att Watson valde att göra den för att få visa upp lite olika sidor, inte fastna i Hermione. Hon lyckas hyfsat...Det är säkert en jättemysig bok för övrigt.
fidelian
2010-11-08
Lite långtråkig. Men endå rätt charmig att sitta och mysa i soffan en höstdag..
Bellan
2009-04-21
Gillar den
Teolinda
2008-08-29
Mysig och välgjord filmatisering av en av universums bästa barnböcker :)
JohnnyWalker
2008-07-19
härlig film :)
robert_akesson
2008-02-04
En mysig film som inte blir sämre av att allt, precis allt ordnar sig till slut.

2008-02-03
tjafs tjafs, asmysig ju!
Visa äldre kommentarer »