1.9

Barbie: Fairytopia

Med Barbie i huvudrollen som Elina. Bortom regnbågen, i Fairytopia, bor Elina – en vacker blomsterälva som önskar att hon hade vingar. Hennes hem är en stor blomma på den förtrollade ängen där hon bor tillsammans med Bibble. En dag när Elina vaknar på morgonen är hennes blomsterhem på väg at vissna och hennes vänner älvorna kan inte längre flyga! Hon tar mod till sig och ger sig iväg på en fantastisk resa för at hitta Azura, en skyddsälva som hon tro kan hjälpa henne att lösa problemet.

Originaltitel Barbie: Fairytopia
Regissör Walter P Martishius, William Lau
Manus Elsie Allen, Diane Duane
Genre Animerad, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Kelly Sheridan (röst), Michael Dobson (röst), Kathleen Barr (röst), Brian Drummond (Röst), Alessandro Juliani (röst), Britt McKillip (Röst)

Portugallien
2014-04-03
TheHorrorfan
2012-08-19
Får faktiskt en 3a. Mycket bättre än andra barbie filmer, tyo som Barbie: Dagbok.
ses11
2008-07-13
Troligtvis den hittills mest underhållande Barbiefilmen. Det går inte att göra sämre film med en dum blondin i huvudrollen. Skämten är så övertydliga att man skrattar åt manusförfattaren istället för filmen. Måste ses!
cool_sweethear
2007-09-16
HAHA!!! jag o mina kompisar stod i videobutiken i 45 minuter o kunde inte bestämma oss för vad för film vi ville se, vi började skämta om alla barnfilmerna och efter ett tag bestämde vi att vi ville se den här!! fan va kul de va att bara sitta o kommentera allt o alla i filmen!! vi jämförde typ alla med personer vi hatar etc.. å herregud...tror inte vi har haft så kul på väldigt länge!! den där manliga fjärilen med rosa vingar, gayig urringning, rosa ögonskugga och mascara.... BBWWAAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheRock
2007-05-19
Dom första barbie filmerna är bättre. Men fairytopia duger. Med fina animationer och bra svenska röster.
eowyn_cat
2007-02-17
åå nej hon har inga vingar. snyfft. hahaha!! men hon får ju det i slutet. och en prins så det blev ju bra. xD
framboise
2006-01-05
jag tycker att denna filmen var förvånansvärtr bra. den får inte mer än en trea, men för att vara barbie är det nästan en femma. storyn är spännande och det är fina animeringar.
S-o-p-h-i-e
2005-12-20