Barbie och de rosa balettskorna

Balettdansösen Kristyn (Barbie) och hennes bästa vän Hailey teleporteras till en magisk värld fylld av balett när Kristyn tar på sig ett par magiska balettskor. Där måste de med dansens hjälp besegra onda makter och ta sig ur sagan de hamnat i!

Originaltitel Barbie in the Pink Shoes
Regissör Owen Hurley
Manus Alison Taylor
Genre Animerad, Familjefilm, 2010-tal
Skådespelare Kelly Sheridan (röst), Ali Liebert (röst), Bill Mondy (röst), Teryl Rothery (röst), Lori Triolo (röst), Kyle Rideout (röst), Trevor Devall (röst), Katie Crown (röst), Tabitha St Germaine (röst)

snyltare
2014-01-29
Nothing says girl power like en Barbiefilm. De skulle klara Bechdel-testet allihop. Roligt och tjusigt som vanligt, men jag saknar den vanliga Barbierösten, och så blir det många minus för att de poppat upp den vackra klassiska musiken.
yrkeschaufföre
2013-12-08
Bra musik och coolt med svanarna men jag är väldigt långt från målgruppen och kan inte ge mer än en jättestark etta.
Portugallien
2013-07-29
Jormungandr
2013-03-28
Klart bättre än jag trodde. Barbiefilmerna blir allt bättre och snyggare. I denna är det riktigt snygg motion capture. ganska spännande och flera klassiska baletter vävs samman till en saga. Min dotter på 7 år älskade den.