Baskervilles hund

Sir Charles Baskervilles nattliga död på Dartmoor-heden tycks stämma alltför bra med legenden om demonhunden som förföljer familjen. Charles läkare anlitar Sherlock Holmes för att säkra skyddet av den nye godsägaren Sir Henry Baskerville.

Originaltitel The Hound of the Baskervilles
Regissör David Attwood
Manus Allan Cubitt, Arthur Conan Doyle
Genre 2000-tal, Äventyr, Drama, Mysterium, Skräck
Skådespelare Ian Hart, Richard E Grant, Richard Roxburgh, Geraldine James, Matt Day, Neve McIntosh, Ron Cook, John Nettles, Liza Tarbuck

Skapad 2019-12-21 av Redwood
BBC har alltid ingett respekt när det gäller att dramatisera berättelserna om Sherlock Holmes, Arthur Conan Doyles fiktive brottsbekämpare. Alltfrån radiohörspelen på 1930-talet via ett antal T...   Läs mer »

coastaltown
2008-07-09
Älskar John Nettles som obducenten.
JohanHelenius
2007-11-20
Ok.
Novi
2007-11-11
Shit vilken ocharmig Sherlock Holmes de hittat. Väldigt imponerande hund-effekter dock!
Viperlord
2007-09-30
Vem kan motstå sherlock när han säger "Elementarily my dear watson" och att dom fått tag i en skådis som faktiskt ser ut som man föreställer sig sherlock gör ju inte saken sämre
PeterTheW
2007-04-17
Helt okej TV-film. Riktigt spännande och välgjord faktiskt.
Juma
2007-04-05
Jag blev mäkta imponerad! Jag var först skeptisk, men man säger ju inte nej till en Harry Potter- skådis(syftar på Ian Hart!) Filmen var bra och dr Watson påminner om mig!;)
Shadowfax
2006-04-16
En ganska bra film, dock ser hunden otroligt löjlig ut. De kunde ju lagt ner mer tid o gjort den bättre..
Jexxie
2006-04-16
onödig inspelning, men helt okej
origC-J
2006-04-14
Något blodfattigt men klart gångbart.
Unleashed747
2006-03-07
Grundar sig på en bra story som ger god stadga. Tycker dock att det blir lite väl våldsamt ibland, då jag ser Holmes som en person som främst löser problemen med hjärnan. Ok, men onödig, nyinspelning.