Bastille Day

Michael Mason, en amerikansk ficktjuv bosatt i Paris, stjäl en väska som han tror ska innehålla värdesaker. Den visar sig dock innehålla mycket mer än så ? en gömd bomb briserar och Michael flyr skräckslagen från platsen. Snart har CIA fått upp spåret efter honom, men en av deras agenter, Sian Briar, inser att Michael bara är en bricka i ett mycket större spel och deras bästa tillgång för att avslöja en storskalig konspiration. Mot sina befäls order, rekryterar Briar Michael för att hjälpa till att spåra källan.

Originaltitel Bastille Day
Alternativ titel The Take
Regissör James Watkins
Manus James Watkins, Andrew Baldwin
Genre Drama, Action, 2010-tal
Skådespelare Richard Madden, Idris Elba, Charlotte Le Bon, Kelly Reilly, José Garcia, Thierry Godard, Vincent Londez, Arieh Worthalter, Mohamed Makhtoumi, Théo Costa-Marini, Stéphane Caillard, Anatol Yusef, Eriq Ebouaney, Alex Fondja

2022-01-13
Men snälla nån vilket fullkomligt trams!!!
finkan
2020-08-28
Gillar den hä
sodomiten
2020-05-06
Dom brukar ha med en känd skådis i liknande skräpfilmer som går direkt till dvd, men här är det inte ens det.
emelee
2019-10-20
Gör sitt jobb i sin genre. Alltså givetvis förutsägbar efter de 20 första minutrarna men ändå underhållande för en lat avslappnad filmkväll när man inte har lust att aktivera hjärnan så mycket. Idris Elba och Richard Madden var en fin kombination.
syltkatt
2019-06-23
Välgjort men förglömlig.
Rele
2019-06-19
En film med sevärda stunder, men inte så bra helhet. Jag ger en tvåa.
AsianDawn
2019-06-19
Stabil actionrökare.
Ghostface
2018-11-05
Logiska luckor men det är inte första gången det sker i actionrullar. Likt skräckfilmer så verkar vissa filmgenrer ha skapat en egen verklighetsbild man får i paketet. Hur som helst är det fartfyllt och underhållande, man blir inte uttråkad.
Murvel48
2018-10-21
Det började lovande och det blev några bra actionscener men storyn var ju så urbota dum och ologisk i detaljetna att betyget landar på en mycket svag tvåa.
Sir_Lord
2018-07-03
Var rätt bra i början. Men tappade mot slutet. Okej actionrulle att se en gång