Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Batman - återkomsten


Den andra Batmanfilmen. Julstämningen i stan är hotad av den elake lille Pingvinen och Batman får rycka ut. Men i hans väg står också Catwoman.


Originaltitel Batman Returns
Alternativ titel Batman 2
Regissör Tim Burton
Manus Daniel Waters
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Michael Keaton, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Michael Gough, Michael Murphy, Cristi Conaway, Andrew Bryniarski, Pat Hingle, Vincent Schiavelli, Steve Witting, Jan Hooks
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16028
Filmnummer 563

Recensioner

Skapad 2019-11-18 av
Ojojoj, var ska jag börja? Batman Återkomsten är verkligen en helt fantastisk film som sitter långt in i hjärtat på mig, jag ljuger inte när jag säger att jag sett den runt 20-25 gånger, elle...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av mageek
Jag älskar superhjältar, och Batman har alltid varit min personliga favoritkaraktär. Jag har läst ganska mycket serier, och sett alla filmer så många gånger att jag har tappat räkningen. På s...   Läs mer »

Kommentarer


Jompalompier
2021-12-11
Tycker tyvärr inte att den åldrats så väl. Mindes den som mycket bättre.
Visse93
2021-12-11
Den ger lika stor Gotham city upplevelse som första filmen. Nackdelen med filmen är att den blir lite för löjligt emellanåt. Det gör att man faktiskt skrattar lite åt det hela.
Zingostar
2018-01-13
Min favoritfilm med Batman. Bra story. Bra karaktärer. Rekommenderas.
Rai
2017-12-24
Underbar film... Älskar Michelle Pfeiffer som den förföriska Catwoman... God Jul alla här på filmtipset...
Dele
2017-03-13
Snyggt, översvulstigt och lätt utdraget serietidningsäventyr. Finns något intressesant i innehållet då? Tja, likheterna med dagens politiska klimat är ju (tyvärr) ganska slående.
Stygga-Vargen
2016-10-18
En av de bästa superhjältefilmerna någonsin!
päronanton
2016-07-20
Tyckte att den var bra! En bra uppföljare! Bra skådespel!

2016-04-14
Jättefånig men charmig ändå i allt snyft och överspelande som på opera, Danny De Vito är tillsammans med Walken filmens stora behållning.
dudson
2016-04-03
Lifes a bitch and so im I ;) klockrent! Väldigt bra Batman film då tack vare den snygga koreografin som Burton fixat grymt läckert.Sen är DeVito Gud som skurk. Tycker även att Pfeiffer tillför sin roll bra i filmen. Plus passande musik. Har dock svårt för träbocken Michael Keaton som Batman. Noll karisma sen väldigt dvärgaktig. Nåväl 3+.
Fläskkäft
2016-03-30
Tim Burton må ha en egen stil och en detaljrik fantasi som präglar hans filmer men jag föredrar Nolan's Batman äventyr. Tyvärr är det mycket uppenbart att stora delar av filmen är inspelad i en studio och redan där tappar den, effekterna har många gånger åldrats ordentligt och det ser stundtals riktigt fult ut. Bra skådisar dock som faktiskt ser ut att trivas i sina udda roller. Pingvinen ser verkligen vanskapt ut och Michelle Pfeiffer är mycket het som Catwoman. Walken är färgstark och Keaton gör återigen Läderlappen, något blek denna gång. Historien är lekfull men engagerade mig inte nämnvärt men lite underhållen vart jag. Svag trea!
Visa äldre kommentarer »