Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Batman: Gotham by Gaslight


I en alternativ tid i Victoriansk tidsepok är Gotham fylld av dimma och gaslampor som belyser de mörka gatorna. Batman börjar sin egna jakt på Jack uppskäraren...


Originaltitel Batman: Gotham by Gaslight
Regissör Sam Liu
Manus James Krieg
Genre 2010-tal
Skådespelare Bruce Greenwood (röst), Jennifer Carpenter (röst), Anthony Head (röst), Tara Strong (röst), Kari Wuhrer (röst), Grey DeLisle (röst), John DiMaggio (röst), Yuri Lowenthal (röst), William Salyers (röst), Scott Patterson (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 92
Filmnummer 129236

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hanness
2019-03-11
En utav de sämre Batman filmerna.
HerrNenne
2018-12-29
Känns som ett vanligt batmanavsnitt.
Greystalker
2018-08-01
Bra film men jag har svårt för animationsstilen som känns snål och fattig.
snowman01
2018-03-30
Godkänd, jag har inte läst serien men är svag för Viktorianska eran, Jack The Ripper historien (och dess olika tolkningar) och att se de olika karaktärerna från Batman-världen implementeras i denna miljö. Däremot så är såväl det mesta av handlingen och animationerna ganska trist att uppleva. Selina Kyle var min favorit, jag gillade både designen och karaktären i filmen.
DrJW
2018-01-25
Jag har inte läst eller hört talas om serie romanen som den är baserad på, men från vad jag har läst på Wikipedia om serie-versionen så har båda samma handling men filmen och serien är annorlunda skrivna och båda har olika vändningar. Jag är säker på att serie-versionen var bättre, men den här var inte dålig den heller. De ändringar som dem gjorde för filmen var inte nödvändigt, men jag antar att dem gjorde det för att göra den mer igenkännligt för fansen. Serie romanen fick faktiskt en uppföljare kallad Master of the Future, men kommer den här filmen att få en uppföljare baserad på den serie romanen? Jag har vissa tvivel, men det är möjligt, man vet aldrig.