Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Batman in i framtiden - Jokerns återkomst


Det är ingen lek när den största skurken av dem alla återkommer för att hota Batman, Bruce Wayne och hela Gotham. Den hala, och till synes odödliga Jokern är tillbaka och han åstadkommer som vanligt fullständig förödelse där han drar fram. Den nya Batman, Terry McCinnis, försöker komma åt Jokerns hemlighet: Vad hände egentligen natten då Bruce slogs mot Jokern för sista gången? När Bruce Wayne nästan dödas av en av Jokerns attacker bestämmer sig den nya Batman för att avlägga ett löfte till sin mentor: Att få bort Jokern för all framtid. Gör dig redo för ett oförglömligt action äventyr med otroliga avslöjanden i Batman in i framtiden: Jokerns återkomst.


Originaltitel Batman Beyond: The Return of the Joker
Regissör Curt Geda
Manus Paul Dini, Glen Murakami, Bruce W Timm
Genre Animerad, Action, Kriminalare, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Kevin Conroy (röst), Will Friedle (röst), Mark Hamill (röst), Angie Harmon (röst), Dean Stock (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 755
Filmnummer 4016

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sveparn
2015-03-26
Egentligen borde jag ge den här filmen en tvåa men räddningen är som alla andra har sagt tillbakascenen vilket är otroligt bra gjort. Annars är filmen lite för kort så det blir inga riktig karaktärsfördjupningar och actionscenerna är inte bra gjorda och totalt overkliga vilket gör att man inte kan riktigt acceptera vad man tittar på det är som de är pingpongbollar som hoppar lite varstans. Dock måste jag säga att jag gillar idén med Bruce Wayne som en vis mästare och tillsammans med alla nostalgi referenser gör ändå det blir en trea i slutbetyg, dock måste man vara ett fan av Batman The Animtaed Series annars kan man lätt skippa den här filmen.
martineden
2012-11-18
[rek. 2] Överraskande bra. Bitvis är den ganska klichéartad och nästan pinsamt slätstruken, men vissa saker är underbara. Gillar återblickarna och kopplingar tillbaka i Batman-mytologien. Tyvärr var det den censurerade versionen jag såg (med min femåriga dotter). Mark Hamill är tveklöst den bästa Jokern: Jack Nicholson och Heath Ledger kan slänga sig i väggen!! Helheten är dock ojämn. Sevärd! 2+
sathariel
2012-06-01
För stora öron, och jag saknade manteln.
väggar
2011-06-15
Fantastiskt dålig jokertolkning, men den gick väl att se på.
Fermis
2009-09-22
små kul , en bra avslutning på serien
GustavH
2009-08-29
Se den ocensurerade versionen om ni ska se den. Flashback-scenen från Arkham är nog något av det bästa jag har sett av Batman i tecknad väg. Resten av filmen håller alltigenom en ganska hög kvalitet med några få undantag. Om du gillar Batman kan du omöjligt göra annat än att gilla den här filmen. En stark 4.
Redfield4ever
2009-08-23
Blev väldigt förvånad när jag faktiskt gillade denna film, dum på så många sätt, men fortfarande riktigt underhållande
Scrite
2009-08-14
Starkt tvåa.
iya
2009-05-14
Enda anledningen till att den här får en tvåa är för den väldigt störande berättelsen om hur Jokern dog och hur han bröt ner Robin. Annars är det en rätt kass film ja.
Kubrick
2009-04-04
Bra avslutning på serien. Den oklippta visar mer brutalitet och våld än i serien. Vilket är ett plus.
Visa äldre kommentarer »