Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Batman: Return of the Caped Crusaders


Batman och Robin återvänder till sina 60-tals tv-serie rötter när de skall kämpa mot Pingvinen, Gåtan, Kattkvinnan och Jokern i Gothman City. Adam West och Burt Ward återvänder till sina roller i dena animerad film som hyllar 60-tals serien, action, skatt och fantasi utlovas i detta komiska äventyr från en klassisk era...


Originaltitel Batman: Return of the Caped Crusaders
Regissör Rick Morales
Manus Michael Jelenic, James Tucker
Genre 2010-tal, Animerad, Kortfilm, Action, Äventyr, Komedi
Skådespelare Adam West (röst), Wally Wingert (röst), Burt Ward (röst), Julie Newmar (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 39
Filmnummer 123249

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2017-12-19
Kul hyllning till Batman '68 och extra roligt att Adam West, Burt Ward och Julie Newmar gör rösterna även om man hör på West att han är väl gammal att göra den här rollen. Den här filmen är så fylld med gags och referenser till originalserien att det är omöjligt att ogilla den.
Biberkolben
2017-12-09
Helt fantastiskt! Så jävla bra!
snowman01
2016-10-20
Ett kärleksbrev 50 år efter tv-serien, wow vad positivt överraskad jag var av denna. Även om jag tycker tv-serien är lite för campy för min egen smak så förstår jag vad serien betyder för många, och att få höra West och Ward göra Batman/Robin igen var fantastiskt. Bland de bästa av de animerade Batmanfilmerna på senare år. Så länge man uppskattar att det är en fortsättning på 60-talsbatman!
DrJW
2016-10-12
Den här lyckades verkligen att fånga stilen av 60-tals Batman tv-serien, varenda cheesy och corny:iga moment från de härliga men löjliga performance till synliga slag-effekter har helt perfekt fångats i den här filmen. Blev faktiskt överraskad av att dem även blandade i den mer mörka versionen av Batman i den här också, vilket är något man aldrig trodde att de skulle hända! T.ex. så har jag aldrig förväntat mig att höra Adam West framföra repliker från Tim Burton´s Batman och Frank Miller´s The Dark Knight Returns! Inte nog med att de är helt awesome att höra Adam West och Burt Ward som Batman och Robin igen, men också Julie Newmar som Catwoman! Finns andra referenser också i den här filmen, se om du kan hitta dem ;) Är du en stor fan av 60-tals Batman tv-serien så lär du garanterad gilla den här filmen, de känns även också som att dem har återupplivat tv-serien igen!