Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.8
av 5

Battlestar Galactica


Reproduktion av originalet med samma namn från 1978. Mänskligheten blir anfallen och förintad av sin egen skapelse, robotar som kallas cylons. De sista överlevande försöker samla sina krafter och slå tillbaka med skeppet Galactica.


Originaltitel Battlestar Galactica
Regissör Michael Rymer
Manus Glen A Larson, Ronald D Moore
Genre Drama, Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Callum Keith Rennie, Matthew Bennett, Paul Campbell (I), Tricia Helfer, Grace Park, Michael Hogan, Lymari Nadal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2664
Filmnummer 19803

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rift
2019-06-06
Irriterande intetsägande.
AlbinWesley
2015-04-13
Jag tyckte det här var hyggligt. Dock står den sig ju inte riktigt som fristående miniserie, eftersom slutet är väldigt mycket ett ickeslut. Sätter ändå en trea för att det var trivsamt och med högst intressanta idéer, och jag ser fram emot att se allt som följer.
TheHerminator
2014-11-12
Svag fyra. Konceptet och rymdstriderna är riktigt bra, men den är lite för spretig storymässigt.
Afflicter
2014-01-03
Även om det hela känns ambitiöst är miniserien inget annat än en pilot. Den sätter alltsammans i rörelse, men rent tekniskt är det inget att höja till skyarna. Alla effekter ser oväntat billiga ut. Som tur är blir det bättre.
DiMMUBoRGiR
2013-07-04
Det tog sig där när Adama fightades med blodvite som resultat. Efter det var även annars störtlöjliga Starbuck en intressant karaktär. För lite mörker och jämmer för min smak, mänskligheten är ju trots allt riktigt illa ute... Också ojämn kvalité på skådisar och karaktärer; Adama och presidenten är ju riktigt bra, men resten är ganska plastiga och kunde lika gärna vara med i OC eller Bevery Hills...
GinNTonic
2013-05-07
Nu är det möjligt att mitt intryck av denna pilotfilm blev lidande av att jag var inställd på ett timslångt avsnitt, så den kändes evighetslång och jag blev bara frustrerad. Visst är jag lite smått sugen på att se vidare på serien nu efter att ha sett färdigt denna, men i sig själv var den inte särskilt imponerande, mest en presentation av konceptet samt en massa karaktärer. Gillar dock hur de har skildrat rymdscenerna, med skakiga kameror som i Firefly. Som vanligt förpestas rymden dock av massa oväsen och ljud, när ska de lära sig att det är tuffare med tystnad?
Mooorgul
2012-11-20
TV-serien hyllas ju här och var som en av decenniets bästa och den allmänna rekommendationen verkar vara att se den här miniserien innan man ger sig på serien. För mig ledde det dock bara till att jag tappade intresset för att se serien nästan helt och hållet, då det här är bland det sömnigaste jag genomlidit på länge. En del läckert kameraarbete i inledningen och habila skådespelarinsatser räddar den från ettan.
Godamodern
2012-10-03
Tja inte förstod jag mycket av det här. Läser i kommentarerna att det är ett pilotavsnitt till en serie - kanske blir begripligt till slut om man ser serien?
Noseman2005
2012-08-13
Intensiv omstart. Jag känner inte till originalserien, så jag vet inte hur pass mycket remake det här är, men jag fick definitivt mersmak. Schysst grundkoncept och intrig skiljer denna tillräckligt mycket från andra vi-reser-planlöst-genom-rymden-i-ett-jättestort-rymdskepp-serier för att det skall kännas existensberättigat. Lite svajiga skådespelarinsatser och TV-mässiga specialeffekter förtar dock lite av tjusningen. En högbudgetfilmatisering á la senaste Star Trek-filmen skulle kunna göra detta mer rättvisa, tror jag.
elzplz
2012-07-12
grym inledning till serien. gryyym.
Visa äldre kommentarer »